ayseyildizzz Selam kizlar 29+6 gunluk hamileyim sabahlari idrarim cok koyu gorunuyor bu sabah daha da koyuydu neden olabilir acaba
HlyaSinanAk ayseyildizzz duzenli su ic degisir benimkide bazen oyle oluyo suyu cogaltinca normal rengine donuyo havalar isindi daha cok icmek lazim
Sisi Ben 3 lt den fazla iciyorum belkide ama sabahlari yine koyu canim o ilactan yada tum gece icmedigimizdendir diye dusunuyorum
bebisiminannesi ayseyildizzz canim suyu bol tuketmelisin ve icerken bir anda deg8lde gun icine yayarak icmeliisin her saat başı bir bardak ic mesela zorla kendini gcer yani
ayseyildizzz Bide bu aylarda bulanti neden olur anlamis deilim resmen yeniden basladi bir haftadir yemek bile zar zor yiyorum
Eroluntombisi ayseyildizzz susuzluktan oluyor canim su mideni bulandiriyorsa soguk.icmeyi dene ben o sekilde icince midem bulanmiyor ancak icebiliyorum
Deletedmom15257 ayseyildizzz sabah ilk idrar koyuysa ya kum yada idrar yolu enfeksiyonu cnm cunku benim ilk idrsr cok koyuydu dr gittim kum var dedi enfeksiyonda çıktı bolbolll su ic