Minanin_Annesi Kızlar 28.haftadayiz dün doktorumuz baş aşağı pozisyon da duruyor dedi değişebilir dedi sizinkiler n3 zaman döndü ne zamandan sonra kesinlik gösterir
baharclk Minanin_Annesi ben de o aralarda gittigimde dönmüştü asagi cok sevinmstm hic aklma gelmedi geri donebilcegi takilma bence benimki dönmedi hala oyle son haftamdaym
baharclk Minanin_Annesi yani benimki normal dogum pozisyonunda suan canim sıkıntı yok ama sancm yok acilmam yok 😔
FeriDEniz Minanin_Annesi biz de dün 28. Haftanın son günündeydik. Doktor daha dönmemiş, Doğum pozisyonunu almamış dedi. 🙄
merry8y Minanin_Annesi 28+0 da dr a gttim baş aşağı dedi. 4 gün sonra kasık ağrımdan dolayı dr a kontrole gttim bebek yine ters dönmüş tekmelediği için aşağı baskı yapıodur dedi. yani baş aşağı dönsede bu haftalarda tekrar terse dönebilir cnm 🙄 bu sabah mesela aşırı hareketli kesin yine döndü ben yetişemiyorum artık😬
merry8y Minanin_Annesi evet benimde genelde sağ tarafımda toplanıyor☺ bisüre böyle hreketlenme devam eder gibi geliyor sonra yer kalmayınca tosuncuklar bir yerde kalacak ☺🙈