Kubra1606 Selin2 Prava marka..Puseti ve arabasını aldık 2020 model kullanımı falan harika tekerlekleri çok iyi yağ gibi gidiyor ve hafif ayrıca puseti aynı zamanda oto koltuğu olabiliyor pusetin içi dar değil geniş rahatlıkla kullanılabilir😊 tavsiye ederim 🌸
Selin2 Kubra1606 model vs numarası varmi acaba direk ürünü görebilmek icin cok teşekkür ederim bu arada🥰🙏🏻
GizemAykut Selin2 Ben travel sistem aldım canım baybfox allure marka gayet güzel bir araba sürüşü falan çok rahat daha kullanmadik ama ben memnunum çok ağır bir arabada değil 😊
Selin2 akcayaanneoluyorum ahahaha anladım ben Balıkesirliyimde o yüzden sormak istedim🥰 güzel bir isim güle güle kullansin insallah😌🙏🏻♥️
Selin2 elcinsadem ay insallah ya oyle olur yoksa bu gidişle karar veremeyeceğiz gibi 😬 cok sagolun🥰♥️
Aysesen80 Selin2 bulabildiniz mi arac bende sizin gibi travel sistem dusunmuyorm herkes bi marka yazms 🙈
Kubra1606 Selin2 İnstagram sayfasında var aslında pravapusett sayfa ismi 6 mayısta paylaşılan resimler😊
Ecoss Selin2 baby2go joy travel sistem bebek arabası kullanıyorum. Ve çok güzel rahat bir bebek arabası tavsiye ederim.
Selin2 Ecoss bende beğeniyorum ama traveller ağır oluyor diye söylüyolar ve ben 3. Katta oturuyorum bebekle beni çok yormuycak birsey arıyorum , cok teşekkürler🥰🙏🏻
gencbiranne Bizde bu aralar araştırma aşamasındayız kraft sky düşünüyoruz kullanan var mı aranızda acaba 🤗
Nuur1107 Yoyko City bebek arabası aldık henüz kullanmak nasip olmadı ama gayet güzel ve sağlam duruyor. 😊