Meriwa Selin2 chicco ohlala 2 aldım bebiş gelmedi ama şimdi doğum yapıcam travel almadım seneye kullanıcam için bu ürünü aldım pratik cok hafif rahat kendi başıma tek elle açıp kapatabiliyorum
elcinsadem Ben dün e bebekten Kraft kabin boy tango bebek arabası aldım . Çok hafif tek elle katlanıp , bavul gibi taşınabiliyor. 1.300 TL idi. İnternette stokları yok mağazalarında var
Selin2 elcinsadem bende kesinlikle kabin boy düşünüyorum ama hangi marka karar veremiyorum iste bu aralarda indirim varken alayim diyorum açıkçası teşekkürler magazadan bakacagim 😊🙏🏻
Elfffffffff Selin2 joie mirus aldım e bebekten, hafif, tam yatabiliyor, çift yön kullanımı var ve rahat açılıp kapanıyor kolay kullanırım diye düşünüyorum.
Saskinana Elfffffffff İnternetten baktığımda içinde puset de gözüküyor puset de dahil mi acaba yoksa ayrı mı alınıyor
Merveyunus31 Selin2 bu arada pusetsiz puset takmaya uygun olmayan arabaları önermem canım çünkü bebek 6 aya kadar pusette yatmalı travel sistemi çok ağır diye anneler daha sonra bastona geçiyor ama travel çok güvenilir bebekler için büyüyünce zaten arabada durmak istemicek yine alırsan baston alırsın onlarda çok uygun zaten
Selin2 akcayaanneoluyorum teşekkür ederim değerlendireceğim🥰 bu arada kullanıcı adınızda Akçay yazıyor Balıkesirli misiniz😊
Sinay74 akcayaanneoluyorum ya siz onu nasıl indirimli aldınız nerden aldınız ben İstanbul Kocaeli bütün mağazalara baktım 3200 fiyatı siz nerden 2400 e aldınız
Gamze0508 Selin2 kraft lima travel sistem bebek arabasını iyice araştırıp aldım travel olmasına rağmen hafif ve oldukça güvenilir bi markaa 😊
Nisaftthl Huggy egg 6 in 1 çok beğeniyorum onu almak istiyorum beğenen araştıran ya da kullanan var mı acaba
Merveyunus31 Nisaftthl ben ondan alcaktım da çok ağır diyorlar diye almadım canım kararımı casual quatrodan yana kullandım