dilanabrinc Tugcekkkkk amniyosentez de düşük tehlikesi var nifty bir sıkıntı çıkarsa bile ordan belli oluyor kandaki belirli olan değerleri yurtdışına gönderiyorlar daha güvenilir👍
dilanabrinc Ozlem23 İnşaallah güzel sonuçlar alırsın canım kaç haftalıksın sonuçların ne zaman belli olucak
Neslihanbew dilanabrinc bi tanıdığımın ense ölçüsü sayısı da yüksek çıkmıştı Nifty testi yaptırdı temiz çıktınsonucu şuan kızı 1 yaşını geçti maşallah birşey çıkmadı
Barkoddg ynrbrk @Minikjelibonum O kadar haklısınız ki. Insallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza
Ates_ Tugcekkkkk CVS süresini az bir zamanla kaçırmışsınız. 14. Hafta son diye biliyorum. Bana bakan bir doktor önce nifty yapalım sonuç kötü gelirse amniosentez yapalım dedi. Hiç cvs’ten bahsetmedi. Kendi doktorumla görüşünce haftan CVS’e uygun onları beklemeye gerek yok. Erkenden sonucu öğrenip ona göre yolumuzu çizeriz dedi ama sizin için önce nifty yaptır sonuç bekle sonuç kötü gelirse amniosentez yaptır bekle. Yıpratıcı bir süreç. Eğer ben CVS’i kaçırmış olsaydım direkt amniosentez yaptıracaktım. Doktorum da ondan yanaydı zaten.
karazlem ynrbrk bende aynı durumdayım. 10+4 de ölçtü, 3.44 mm çıktı. Nifty testi yaptırdım, sonuç bekliyorum.
ynrbrk karazlem ben de bekliyorum canim inşallah güzel gelir sonuçlarımız. Benim bebeğimin kalınlık 1 hafta sonra 1 mm ye düşmüştü bence senin için de erken olabilir
karazlem ynrbrk ayy insallah cnm yaa umudumu kaybetmiyorum, dua ediyorum bol bol, rabbim insallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayi nasip etsin. İnsallah sonuçlarımız güzel gelir 🙏🏻🙏🏻
Dilek_yksl dilanabrinc suan ben de aynı durumu yasıyorum bebeğinizin sağlık durumu nasıl neler yaptınız ?
karazlem Dilek_yksl henuz gelmedi bekliyorum. Persembe gunu verdim 10-15 güne çıkıyormuş sanırım sonuçlar
Nihal60 dilanabrinc aldırmanızı hiç önermem anneme de aynısını dediler ve kardeşim 9 yaşında sapasağlam Çevremde de aldıranların bebeği düştü Tabi siz bilirsiniz ama içimde kalsın istemiyorum Allah sana bağışlasın dualarımız sizinle ❤️👼