Mehtee brnim ilk doğumum fitil ile olmuştu.
kızım 38 haftalık olunca fitili yerleştirdiler sabah 6 da 7 gibi ufak sancılar başladı 8 gibi terlemelerim falan başladı. Sürekli yatırdılar birde o sebeple sancımı bariz hissediyordum zaten nstde 140-150 falan çıkıyordu düzenli aralıklarla. Sabah 6 Akşam 8 arası sancı odasındaydım, zırh gibi dedikleri rahim yumuşamıştı. Ve sürekli sol yanıma yatırdılar bebeğin kafası kanala yerleşmişti. Akşam odama çıkardılar olmadı heralde yarın tekrar deneyelim diye. Akşam 8gece 12 arası hep çömel kalk kapıp yürüyüş yaptım o dört saatte yarım kilodan fazla belki hurma yemişimdir sonra uyudum gece 3 olunca tuvaletim geldi diye kalktım birden suyum geldi.
suyum gelene kadar sancılarım düzenliydi ama açıklığım yoktu, su gece 3 te geldiğinde yarım cm açıklığım vardı, sabah 7.15 te tam 10 cm ile doğuma girdim. 4 saat içinde tam açıklık oldu. Ayrıyeten hiçbir serum vs vermediler bana sadece ve sadece fitil sancılarımı kasılmalarımı başlatıp suyumu getirdi.
herkeşsn bedeninde değişik etkileri vardır tabiki ama bende tek bir fitil işe yaradı sadece uzun sürdü 25 saat