Cileklipasta Duyguork daha çok erken düzenli hareket için. 28. Hafta sonrası düzenli hareket ediyorlardı yanılmıyorsam. ben 21de hissetmeye başladım mesela hareketlerini.
Zaxra Duyguork hayir cogusunda duzenli olmaya bilir korkmayin endise etmeyin oda etkileniyor 🙏🏻 Saglam olsunda yeter 🙏🏻 Tatli yiyin sakince uzanin karniniza bakin goruceksinizki azcik terpeniyor 😊
babymrv Duyguork o bana da oldu iki gün hissetmedim gibi geldi dün doktora gittim her şey yolundaydı cok şükür merak etme o çok iyi 🥰
bebegim_28 Duyguork 26 haftama gircem hala düzensiz 1 2 gün çok güzel ben burdayım diyor bir gün ayıp olmasın diye pıt pıt vuruyor😁😁
Duyguork @Zaxra çikolatayı denediğimde hareket etti çok az ama daha önce çok hareketliydi bi sorun mu var acaba ondan korkuyorum
Zaxra Duyguork yok azcik terpenmisse yokdur insallah da olmaz hic 🙏🏻🙏🏻♥️ Aslinda onlar cok uyuyorlar ondan olur oyle
bebegim_28 67380ipek evet canım biliyorum seni ya yanlış mı hatırlıyorum bi ara bişey paylaşmıştın bebiş iyi mi sormadım yanlış mı hatırlıyorum acaba
Duyguork @bebegim_28 ay şimdiden böyleyiz annelik nasıl bi duygu yarabbim şimdiden her hareket etmediğinde bu kadar korku yaşıyoruz 🙏
bebegim_28 Duyguork korkma arada bi hareket ediyorsa bile ben burdayım diyor salı günü kontrolümüz var bakalım 1 aydır görmüyoruz 😊
67380ipek bebegim_28 iyi şükür ama çok nazlı hareketleri ya gece hiç hissetmyrm gündüzleri de işine gelirse senn nasl düzensizlik varmı
bebegim_28 67380ipek düzensizlik oluyor mutlaka gün içinde mutlaka kıpır kıpır oluyor bazen hiç durmuyor tüm gün bazen arada bi kendini gösteriyor
ecembugra53 Duyguork cok erken canım benim 🙂 düzensiz olır 24. Ten sonra hissetmeye net başlarsın 28 itibariyle düzene girer 🦋🦋
bebegim_28 67380ipek uykudan uyndırmadı pek sabah erken saatte başlıyor bir iki defa tuvalete kalktım yattığımda bir iki pıt pıt etti sadece kıpırdadıysada farketmedim pek
Mevaaaa5555 Duyguork hayır canım o haftalar da düzenli olmuyor çünkü bebeklerimiz günün büyük kısmını uyuyarak geçiriyorlar ama diğer haftalar da çok sık hareketliler 🥰
Duyguork @ecembugra53 biliyorum erken ama geçtiğimiz günlerde çok sık hareket ediyordu her bişey yediğimde kıpırdardı şimdi sadece bir iki kere zorla hissediyorum gün içinde birden azaldı