Mervee09 Ikeadan beşik aldım ama sallanma özelliği yok gündüzleri salonda küçük cok amaclı sallanabilir özelliği olan ana kucağı haricinde ne alabilirim sizce ? Arastırıyorm ama bulamıyorm
Selo39 Mervee09 dün internette 230₺ ye sallanan beşik gördüm.. sanırım civilde de vardı isterseniz bir bakın
Bir_zerre Mervee09 Anne dizi diye bir şey var hem fiyatları uygun hemde onda sallayıp uyutabilirsiniz çok kullanışlı haffif
fatma3312 Mervee09 canım ben de aldım bir tane beşik hem çok hafif hemde çok kullanışlı ama sana görselini nasıl atayım bilmiyorum 🤷🏻♀️
fatma3312 Mervee09 instagrmada ismi anne yanı beşik diye geçiyor kullanan herkes çok memnun . İnternette fiyatları biraz yüksek 250 civarı bulunduğunuz yerden 150 gibi bir fiyata alabilirsiniz
Adelnilaslan Mervee09 bende ikeadan normal beşik aldım sallanmıyor sallanır gerekli diye düşünüp e bebekten 250 liraya hamak şeklinde beşik aldım salonda vs kullanmak için
Mervee09 Adelnilaslan hamakta düsünmedm değil ana kucagıyla aynı fiyat resmen 150 tl e bebekte gördm ama kullanıslı olur mu bilemedm 120 tl ye falan ana kucagı var görüp inceledim bana biraz basit geldi iyi olanlarda fiyatı yüksek o yüzden hamak aklıma gelmişti aslında
Bir_zerre Mervee09 Ben sizin yerinizde olsam bebecruz ya da letgo gibi bir siteden alırım o tarz bir şey 50 liraya bile bulunur bence hemde yeni gibi olur uzub süreler kullanılmadığı için. Ve mutfak oda nereye giderseniz götürürsunuz :)
Bir_zerre Mervee09 https://www.hepsiburada.com/baby-bee-sallanabilir-oyuncakli-ana-kucagi-gri-p-HBV00000KAQD8?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6809.shop.nelk.abo-oto-koltuk-hero-sku-ssc&gclid=EAIaIQobChMIseTD3ouJ6wIVj-3tCh0weQznEAQYAiABEgI3F_D_BwE#reviews
Mervee09 Bir_zerre evet oda olabilir acıkcası beşiği de o sekilde aldm cok az kullanılmış hiç çizik bile yoktu sadece tahta iskelet kısmını aldm ıkea besiklerden yatagını sıfır alıcam sitesinde 730 ben 200 e aldm letgodan😊
Bir_zerre Mervee09 Mükemmel :) Bende bebek arabasini öyle yaptım. 1250 lira ınternet fiyatı iken en uygun, ben 270 e aldım :) Hepsiburadada alez ve yastık hediyeli bir yatak vardı bir inceleyin isterseniz
Mervee09 Bir_zerre yatagıda nasıl alsam diye düsünüyorm bende viscon mu yaylı olanlardan mı bide beşiğe yan korumalık bakıyorm ama cok gereksiz pahalı oda
Mervee09 Bir_zerre buarada sizde cok iyi yapmışsınız bebek arabasını😊güzel günlerde kullansn bebiş inşallah
Bir_zerre Mervee09 Yaylı olanlar daha sağlıklı çünkü bebek yatakları biraz sert olması gerekiyor ya omurga gelişimini desteklemek için :)
Bir_zerre Mervee09 Aynen yan korumaliklar öyle ama yatak derinse ilk etapta almanıza gerek kalmaz. Bebek arabası içinde teşekkür ederim amin inşallah:)
Bir_zerre Mervee09 Zebramo diye bir uygulama var dilerseniz oradan bakın yan koruma için uygun ürünler vardı :)