Bernagokhan Kızlar şikayetleriniz neler doğum belirtiniz varmı? Edit: bebek kanala indiği için aşırı idrar yapma isteği, vajinada baskı, gece uykusuzluk, ayaklarda yanma, karın düşmesi son 18 günnn♥️
Betim Bernagokhan kanala girdi mi sizinki o zaman çatı muayenesi de olmuşsunuzdur .. ben 38 artı 6 yum. Bugün kontrolüm var çatı muayenesi olup normal doğuma müsait miyim ona bakıcaz. kanala inmiş mi açılma var mı merak ediyorum.. ara ara sancı giriyor belime sonra geçiyor ne Zaman gelicek oğlum acaba 😂onun dışında bi sıkıntım yok
Enguzelhediym Bernagokhan 38+6 bizde. Bende inanılmaz bi bel ağrısı var 😔 kuyruk sokumu ağrısı da deniyor galiba bilmiyorum o bölge de. Biraz iş yapsam 10 katına cikiyo ve resmen yuruyemiyorum. Gece sağa sola dönerken Cat çat ses geliyor kemiklerimden. Post açacağım hatta bununla ilgili. Burda bunu yaşayan var mı acaba normal mi bu 🥴
Mravza Bernagokhan benim son 14 gun arada adet sancısı gibi beldes ve kasikta oluyor ama geçiyor idrari hic deme gece 10 kere kalkıyorum ama iki üc damla icin
edebianne20 Bernagokhan son 13 gün ve yazdıklarının hepsini itinayla yaşıyorum. İdrar konusunda deli gibi sıkışmış hissedip lavaboya gittiğimde hayal kırıklığı 🤦♀️ Kanala girmiş benim kızım 1 cm de açıklığımız var bakalım ne zaman gelecek
Bernagokhan Zuhali2906 aynen doktorum 17sine kadar normal bekleriz extra 5 gün daha bekleriz gelmezse artık napacak bilmiyorım 😑
mysweetbaby 37deyim ama henüz doğum şeklim netleşmedi :( sıcak basması dışında fazla şikayetim yok, çocuk hafif yan duruyor henüz kanala inmemiş sanırım kafadan inemiyor. çocuğun kafası 40 haftayla uyumlu şuan biraz daha büyürse normal doğum olmazmış.haftaya tekrar gidicem bakalım büyüme varsa 38e sezeryan günü alcaz.hayırlısı
Jiji-m Valla dogumdan sonra hamileligin neyini özlemiyceksiniz diye sorsalar kesinlikle tuvalet derim 😂 ayni seyler bendede var ve gece 5-6 kere wcye gitmekten biktim gun icinde hic soylemiyorum hala cati muayenesi olmadim bende merak ediyorum ne durumdayz diye
Atlass Bernagokhan ishal adet sancıları gibi agrılar kraplar miğde yanmaları miğde bulantısı şeyim yerinden cıkıcak gibi yürüyemiyorum oturunca kalkamuyorum 😬😬son 5 gün sezaryan olcam yeter gelsin artık