aktkr Anne18 düşük tehlikesi varsa yazıyolar. Bana normalde vermedi ama 17. Haftamda bi trafik kazası geçirdik o zaman yazdı doktorum tedbir amaclı dedi. Aldık ilacı ama kullanmadım. Kendimde bi sıkıntı görmediğim için. Size ilk haftalardan verdiyse kullanın bence. Bebegin içerde tutunmasını sağlıyormuş.
Misssimsek Anne18 ilk günden 5 aylık olana kadar kullandim. 1 ay önce de doğum yaptım. Doktorun bırak diyene kadar kullanmaya devam et
honeybooble Anne18 kullanıyorum fitil olarak alıyorum. Çalıştığım için diğer türlü bulantı halsizlik uyku yapıyor dedi doktorum. İlla düşük tehlikesinde değil lekelenmelerim vardı onun için
Gijok Anne18 ben ilk gebeligimde tehlikem var diye kullanmisdim simdiki gebeligimde kendim istedim doktordan yazmasini gercekden etkili bi ilac ve faydasi var zarari yok hicbi tehlikem yok ama kizim 19 aylik beni baya yoruyo geceleri 1 fitil olarak aliyorum
Deryabayram Ben kullandım doktorun birak diyene kadar bırakma bebeğin dusmesini herhangi bi kanamayı engelliyo
nurdt Ben de kullandım. Sekizinci haftada kanamam olmuştu, düşük tehlikesi var diye yazmıştı doktorum. 12 haftalık olana kadar kullan dedi, o şekilde kullandım. İhmal etme bence sen de. 🙏🏻
shrgl Bende yeni kullanmaya başladım kanam leke olmamasına rağmen düşük ihtimali var diye ama ilaç zararlı değil bebeği tutmak için kese kullan ihmal etme ilaçlarını bide yeni gebelik benim 7+2 1 hafta kullan sonra tekrar kontrole git istersen ona gore devam edersin ilaçlarına
Dilos1645 honeybooble hapı berbat yaa bana bide agır da geldi telef oldum resmen 15 günde 4 kilo vermiştim sürekli kusturdu halsizlikten bişey yapamadım🥺
Dilos1645 Anne18 gözünü korkutmayayım bünyeyle de alakalıdır belki hiç bulantım halsizlik iştahşızlığım yoktu sonra doktorum düşük tehlikesinden dolayı yazdı ilk içtiğim 15 günüm kabus gibiydi.bir anda kusmalar su bile içmek canım istemedi su içsem kustum 15günde 4 kiLo verdim yürüyemez oldum iştahsızlıktan yemeği gördüğümde daha kusmaya başladım o kadar halsizlestim ki annem yıkadı düşün doktorum da ilacı verdiğinde 10 gün rapor yazmıstı halsizlik bulantı yapacak yat diye progestan kullanan arkdasım bile seni o hap öyle yaptı diye sonda bünye alıştı kusmalar bulantılara gecti halsizliğim devam etti 4.ayda bıraktırdı rahatladım insallah sende öyle etkiler yapmaz ben telef oldum resmen su bile içince kusmak nedir ya düsün🥺
Nasippp Anne18 korkma herkeste aynı etkiyi yapmıyor bende kullanıyorum sadece uyku yapıyor o kadar ☺️
Dilos1645 Anne18 inşallah dedim ya belki bünyeyla alakalıdır ama en azından halsizlik uyuşukluk yapacak bu genel yan etkileriymiş zaten en hafif etkileriyle atlatırsın inşallah
Dilos1645 honeybooble tecrübesizlik birde doktorumun umursamazlıgı doktoruma demiştim normal bunlar demişti zaten 4,5 aylıkken doktorumuda değiştirmiştim.ilactan kaynaklı kusmalarım artınca acile gitmiştik acildeki doktor kullandıgım ilac varmı diye sordugunda progestanı soylemiştim.kanaman mı vardı dedi hayır hiç lekelenmem bile olmadı dedim kıymetli gebelik mi dedi o nedemek dedim tüp bebek vs mi dedi hayır dedim senin düşük tehliken bile yok neden vermiş doktorun anlamadım demişti cokda ilgisiz bi doktordu muayeneye gidiyordum hic bisey demez ultrasonda ben bebeği görür cıkardım be bi yorum yapar ne bi sey derdi sinirimden değiştirdim sonrası da iyiki de değiltirmisim
rmys_4923 Bnde hap olarak kullanıyorm adet olmadn bi hafta once kan şeklınde lekelenme gordm yazdı snra ztn adet olmadm yerleşme kanamasymş ama genede bebek tutunsn dıye yazdı 9haftalık olcam hala kullanıyorm ilk zamnlar sarhoş gıbıydım uyku yapıyor cok ama artk bünye aliştı bnce snde kulln ıhmal etme
Cekumeku Bende iğnesini kullanıyorum kalçamın şişliğinden oturamıyorum. Keşke bana da hap verseydi 😬12. Haftaya kadar kullan dedi bana