Fyzarsln Kızlar bugün sağlık ocağında takibim vardı. Tansiyonum 13/6 çıktı. Ebe biraz yüksek dedi. Bende korktum. 36 haftalık hamileyimm. Var mı benim gibi tansiyonu olup ta bir sorunla karşılaşmayan
Cucu2015 Fyzarsln 13 biraz yüksek canım. Küçük iyi ama. Takip et sen yine bir şey olmayacaktır anlık bir yükselmedir belki
Cigdemveminik Fyzarsln Canım seni korkutmak istemem ama tansiyonu sürekli takip et benim de bu şekilde çıkmıştı en son 37 + 5’te 14’e dokuz çıktı ilaçla falan düşüremeyince doğum yaptım
Gulsah_alp93 Benim sürekli 13 tür bence herkesin yükseği farklı hamile kalmadan önce 13 tü Şimdide sürekli öyle
Gulsah_alp93 Fyzarsln tabi normalinden yüksek oldugunu fark ediyorsan bu önemli sorun benimde 15 te gezse direkt doktora giderim müdahale gerekebilir
Cigdemveminik Fyzarsln zaten bnm tansiyonm genelde yüksekti şlaç kullnıyordm dğzenliydi onun sayesnde çarşamba gecesi uyandğmda başm ağrıyordu ölçtm 14-9 dunertesi gğn hastaneye gttm doktorum 15-9 otü hemen yatış verdi
Fyzarsln Gulsah_alp93 ebem birazcık yüksek ama hamilelikte olabilir dedi. Bi de ben kilo aldım çok kiloma göre iyi dedi. Ne biliyim kafam karıştı. Ama kendimi gayet iyi hissediyorum
Gulsah_alp93 Fyzarsln hamilelik öyle bir sey ki insanın her şeyini değiştiriyor kötü hissetsen zaten anlardın 😇Allah hayırlısıyla kucagınıza almayo nasip etsin