elobariselo Kızlar merhaba, 37+5 günlüğüm, normal doğum düşünüyorum haftaya çatı muayenem var ve henüz hiçbirşeye başlamadım. Kolay açılma ve doğum olması için ne yapmalıyım siz neler yaptınız bilgilendirir misiniz acaba?
Agustosannesi Bende yine aynı şekilde bekliyorum normal doğum havalar sıcak olunca gündüz çıkıp yürüyüş çok zor akşam da eşim yorgun geliyor işten evde sürekli haraket halindeyim, en son ki ebe bağdaş kurup otur çömel kalk sıcak duş hurma bunları demişti ama başka öneriler için bende burda bekliyim
Ebru-isil Hamilelikten önce nasılsam öyle davrandım canım eğildim kalktım kapı sildim :) temizlik yaptım onun dışında gezinti şeklinde yürüyüş yaptım ama düzenli değil.Hatta doğumdan bi gün öncesinde temizlik yapmıştım ertesi gün 7 cm açıklıkla hastaneye gidip yarım saatte doğurdum :) bi gün sonrasına sezaryen günü almıştım ama sezaryen gününden bi gün önce normal doğumla geldi kızım.
ozgeaa Hayırlısıyla normal doğum nasip olur inşallah.. doktorum zeytinyağına masaj yapmamı söyledi. Pilates yapıyorum ara ara çömelip kalkıyorum. Klozet kullanmıyorum. Bu şekildeyim bende
06busraa Çocuğuma hamileyim yasanmişliklarimla tek tavsiyem yürümek ama öle az değil iyice adım atamaz hale gelip asagi baski yapana kadar 2dogumumu çok kolay yaptım ilk doğumumda hareket çok yapmadım çok cektim illa yürüyüş Allah bi avazda kurtarsın hepımızı