11 kasım son adet tarihimdi ama ben o ay gebelik beklediğim için bi görün döngüm gelmeden 3-4 defa kan verdim reglime 6 gün varken erken gebelik testi yaptım falan ama çıkmadı 😄 tabi moraller 0 olmadı herhalde falan modundaydım eşime de olmayacak bekleme falan demiştim bu arada ilk bebek denememizdi 🙈 sonra adet günüm geldi akşam oldu baktım gelmedi dedim kalk bi kan verelim varsa bu kez cıkar neyse gittik verdik kanı ama eşim cıkmayacak işte falan modunda ( suriye görevi cıkmıştı o yüzden pek istemiyor gibiydi ) sonra eve geldik yemek yerken elektrikler kesildi o sırada bende telden bakayım sonuç çıkmış mı dedim ki o da ne beta 78 🙈 sonrası cok güzeldi tek kötü yanı eşim yoktu 6 ay boyunca görevdeydi.. ne mide bulantısı ne baş ağrısı ne halsizlik oğlum hiç üzmedi beni 🧿❤️ Son haftalar artık dayanamıyordum doğsun istiyordum ve hep normal doğum istemiştim 36+6 da çatı muayenem yapıldı ultrasonda bebeğime bakıldı ve suyunun azaldığını normal doğum bulgum olmadını söyledi doktorum 37+6 ya gün verdi sezaryen olacaktım 🤦🏻♀️ Normalden değil ama sezaryenden çok fena korkardım 😄 tabi o 1 hafta bana 10 ay gibi geldi 😂 hastaneye giderken ağladım biraz ayrılmak istemiyordum tek bedende herşey cok güzeldi o an tabi 😄 sonrasında hastaneye geldim işlemler yapıldı heyecan tavan derken sedyeyle bi adam geldi hadi gidiyoruz dedi sonra bi hemşire kıyafetleri istedi ben sedyeye yattım ama ağlama tuttu beni o an cok değişik tabi ☺️ Ameliyathaneye girdiğimde korku iyice basmıştı ne yapacaklar ne olacak hissedecek miyim korkusu 🤪 spinal iğnesini 3 veya 4 kez batırdı biraz ağrıdı ne yalan söyleyeyim 🙃 sonrasında yavşça uyuşmaya basladım ama beni boyadılar üstümü örttüler derken benim parmaklar oynuyordu dr diyorum ki bakın benim parmaklarım oynuyor ben hissedicem ameliyatı, acaba vazgeçsek mi sezaryandan 😄 bu moddaydım korkudan 😂 anestezi doktoruna diyorum ki bana sakinleştirici verin ben ölüyorum herhalde 😂 ama hiç birşey hissetmedim sırf psikolojik sonrasında bi çekiştirme hissettim biraz baskı vardı sonra bi bağırtı oğlm geldi 🥰❤️ Doktor gösterdi bana hemen ama öyle güzel birşey yok😇 sonrası braz zordu tabi ilk ayağa kalktığımda bi ağrı sızı hissetmedim ama yataktan kalkarken vs sızlamam ağrım oluyor kızlar tek başıma daha kalkamıyorum pek yatamıyorum da tabi. 05.08.2020 de 50 cm 2830 gr doğdu oğlum🧿❤️ Bizim hikayemizde böyle birz uzun oldu kusura bakmayın. Sorularınızı sorabilirsiniz cevaplarım ☺️