Merhaba arkadaşlar
Burada ilk defa post açıyorum o da bebişimin doğum hikayesine kısmetmiş☺️ Öncelikle tüm hamileler için doğum esnasında dua ettim allah hepinizi kurtarsın🙏🏻 Salı günü doktor kontrolüne gitmiştim 39 + 3 tüm ama bebişte hiç bir hareketlilik yoktu doktorum alttan muayene yaptı bu sırada doğumu tetiklemek adına biraz zorladı. Daha öncede çatı muayenesi olmuştum hiç acımamıştı ama bu sefer canım inanılmaz yandı doktorumda söyledi zaten böyle olacağını. Bir santim açıklığım vardı sancım hiç yoktu doktorum cuma gününe randevu verdi pazartesi de son günün artık pazartesi doğumu başlatacağım dedi. Normali çok istiyordum hiç bir sorunum yoktu ama belirtim de yoktu neyse o muayeneden sonra Çarşamba günü nişan gibi akıntılar gelmeye başladı ve akşam üstüne doğru kasılmalarım başladı. Burdan okuduğum kadarıyla ağrımın düzenli olması için evde beklemek istedim duş aldım yürüyüş yaptım açılmayı ve ağrıları tetiklemek için ağrılarım sabah 6 gibi dayanılmaz hal alınca hastaneye geldik. Yatışım yapıldı 2 cm açıklığım vardı. Sancılarım vardı ama düzenli değildi. Aradan saatler geçti sürekli nstye bağlanıyordum pilates topu üzerinde hareketler yapıyordum ama bana mısın demiyordu. Doktorum tekrar muayene etti 3 cm ama çok yavaş dedi sancında düzensiz dedi. Aradan biraz daha zaman geçti yine 3 cm olarak ölçülünce suni sancı verelim dediler. Suni sancı verilmeye başlandı ben ağrıdan ölüyorum ama maksimum 5 cm oldu saatlerce suni sancı ağrısı çektim ve bu sırada bebeğimin kalp atışları yavaşlamaya başladı bende asla bir ıkınma hissi yok ve bebeğim kendini resmen yukarıya itti. Doktorum çok uğraştın ama seni artık sezaryene almam gerek dedi çünkü bebeğimin kalp atışları onu endişelendirdi bende haliyle onun iyiliği için yapmak istediğim şeyi onu riske atacak noktaya getirmemek için hemen kabul ettim. Hazırladılar 10 dakika sonra bebeğim yanımdaydı. O kadar acıyı çekmeye değer miydi bilmiyorum ama en azından her şeyi denedim gerçekten çok istiyordum ama olmadı normal doğum 🤷🏻♀️ Şimdi sanırım çok yorulduğu için Yanımda melekler gibi uyuyor mis kokulu oğluşum🤤 size son diyeceğim gerçekten hiç bişey planladığınız gibi gitmiyor ve bebek kendi yolunu kendi seçiyor sakın diretmeyin üzülmeyin💕 hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum kızlar hakkınızı helal edin🙏🏻🥰