_Mother_ kardelen214 valla canım hiç bilmiyorum normal de birgün sonra alıyordum sonucu bandrol numarası ile bakılıyormuş aynı gün onu soracam bakim oluyor mu belim dün geceden beri çok ağrıyor göğüs hassasiyeti yok
kardelen214 Lilaaa Bilmiyorum ki canım ben ovulasyonla yapmadım akıntıları takip ettim yumurtlama belrtisi olarak ben de adet olmadım testlerde negatif çıkıyor anlamadım büyük ihtimal stres oldum inşallah _Mother_ den güzel haberler alırız
Lilaaa kardelen214 nerde yanlıs yapıyorum bilmiyorum yumurtlama gününde ilişki oldu neden olmadıki cok ümitliydim bu ay
kardelen214 Lilaaa Adetinde hiç gecikme oldu mu yoksa düzeninde mi adetin geldi canım o anlamda sordum
kardelen214 Lilaaa öyle düşünme canım her işte bir hayr vardır umudunu kesme gelecek aya olur inşallah
Lilaaa kardelen214 ovulasyon testiyle takip etmiştim canım tam yumurtlama günümde ilişki oldu diye düşünüyorum çünkü cok kasık ağrım olmuştu o çatladıgının belirtisiymiş. Ertesi gün çizgi silikleşti o zamanda olmuştu ilişki
Lilaaa kardelen214 insallah sende hamissindir canım cok stres yapma bide belirtilere takılma adetin gecmesini bekle en mantıklısı oymuş
kardelen214 _Mother_ Canım hayrlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olur dinlenmeye bak kendini yorma hiç önemli olan o değerin katlanması benim bildiğim artışı önemli doktoruna haber verdin mi
_Mother_ Deniz089 çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkllı bir gebelik olur lütfen dua edin 1 kaybım var sevinmekte istemiyorum sonuç düşük değilmi 4 gün geçiyor adetim