Tuanazra Ebrarela_1963 henüz kullanmadım ama indirimli iken aldım gecelik 70 pijama 100 e falan diye hatırlıyorum. Pijama kalın kumaşlı. Set almadım ben.
Babyveannesi Eceunverkanra ne kadar sürede geldi canım doğumuma az kaldıda versemmi sipariş acaba lila hoşuma gitti😘
Eceunverkanra Babyveannesi Ben magazadan almıştım canım ama kargosu cok uzun surmez bence hemen versen onumuzdeki hafta en gec gelir diye dusunuyorum. Kargolarda cok sorun yasamiyorum bu ara genelde hemen geliyorlar ☺️
Eceunverkanra Babyveannesi O lila geceligin sabahligi da var ben takim olarak aldım canım, dikkatli incele siteyi istersen var cunku
AyaYlmazYldrm Ga0312 bnde bugun hazirladim 3 gecelik 1 pijama koydum 2 gun kalicaz malum ne olur ne olmaz
Merdgn Ga0312 Kesinlikle elbise çok rahat oluyor hastanede. Alt üst takımları evde giyiyorum sadece. Trendyoldan almıştım ben.
Nur_nur06 Ga0312 ben bi tane elbise ve sabahlık aldım bi tane da alt üst takım aldım canım önü düğmeli hangisine ihtiyacım oluesa onu giyerim
Gunesana Ga0312 canım ankarada yaşıyorum modiesten aldım denedim de aldım. Lohusa setini de effort marka aldim lohusahamile.com dan :)
Fulyazorlu30 Ga0312 git normal mağazadan 2 takım pijama al normal ama lohusa için değil olsun bitsin😀😀