glsmmc Kızlar sabah çok erken kalkmama rağmen uyuyamıyorum şu an itibari ile 35+6 olduk, deli gibi dönüyorum yatakta ama asla uyuyamıyorum, nasıl geçecek bu günler
egeninincisii glsmmc bu haftalarda o sorun oluyor. geçen gün eşim işe giderken dokuzda uyandım gün içinde uykum olduğu halde tekrar uyuyamadım. gece de tuvalet için uyanıyorum. bir çözüm bulamadım. 34+4 olduk biz de.
Tatlisannedilekk glsmmc 31+4üm, hergün gece 2buçuk 3gibi uyuyorum 6buçukta ayaktayım koca gün birdaha uyuyamıyorum 3-4saatlik uykuyla ayakta duruyorum😔 uykuya hasret kaldım
Tbmr135 glsmmc Dünde ben böyle bir post açmıştım uyuyamayanlar klübü diye 😀 delirecem artık uykusuzluktan . Uyu uyan uyu uyan bi garip oldum 😀 normalde erkenden uyuyup erkenden uyanan biriydim ama artik hepsi hayalimde kaldi 😞 uykusuzluk maf ediyor benide
glsmmc egeninincisii ben de aynı durumdayım maalesef, zar zor uyuyorum hop gece tuvalete kalkıyorum tekrar aynı döngüye giriyorum, son zamanların yaza denk gelmesi kötüymüş
glsmmc Defneada Tatlisannedilekk doğurunca da çocuk uyutmayacak 😂 of çok zormuş anne olmak valla her gece daha çok kıyamıyorum anneme
Sidem_neva54 Bende 34+5 şim sabah 7 kadar uyuyamıyorum yanıyorum hareket edemiyorum ya 5 yaşında kızım var ona yetemiyorum üzülüyorum her fırsatta uzanıyorum
Gozde1989 Bende uyuyamıyorum yaaaa sabah ezanıyla uyuyup eşim iş için 7 buçukda kalktığında bende kalkıyorum ve sonra uyuyamıyorum tekrar
glsmmc Tbmr135 ya doğuramıyorum diyen doğuruyor belki ben de uyuyamıyorum diyip uyurum dedim ama mümkün değil😂
Xxxl glsmmc ya bende ertesi gün diyorum ki ohh be ne güzel uyuyorsun ben ne haldeyim diye söyleniyorum adamın ne suçu varsa 😄
Melek-kaim-15 Benim de sabah kontrolüm var ama gram gözüme uyku girmiyor gerçekten uykuya hasret kaldım gece olmasından nefret eder oldum 🤦😢
MeryemSamed Geceleri bebek kımıl kımıl uyutmuyo gündüzde sıcak da uyunmuyo doğduklarında napcaz bilmiyorum 😁