Tbmr135 _meltem evet var ve çok canım skılıyor ne yapacagimida bilmiyorum . Ne kullansam ne yapsam gecer bi fikrim yok 😞
Hanifee1273 _meltem 🙋🏻♀️Ben varım hatta memem bile karardı koltuk altında olan kısımı bir değişik oldu siyah lekelenme gibi . Ama Doğum yaptıktan sonra kendimizi lifleyince dökülüyormuş,arakadaşımda da vardı döküldü eskisi gibi oldu
Pnar12016 _meltem bende de olmaya başladı 🤦🏻♀️Zaten kilolar çatlaklar yeterince canımı sıkıyordu bir de bu başladı şimdi😞yüzümde iyice çirkinleşti
DerinAy _meltem 20.haftadan beri vücudumun bazı yerleri kendini zenci sanıyor😂 Gülüyorum ama üzülüyorum ve hiç sevmedim bu değişimi🙄😔
_meltem Pnar12016 şükür benim sadece karnımın alt kısmında çok hafif çatlak var ama kararma aşırı fazla benimde yüzüm kötü oldu kız çocuğu annenin güzelliğini alır derler doğru sanırım
Zombicikk Hiç sıkmayın canınızı bu gayet doğal bir durum. Doğumdan sonra birkaç ay içinde herşey normale dönecek inşallah.
Ahsen_ahsen Bende de var çok can sıkıcı ama yapacak bir şey yok. Sağlık olsun inşallah. Herkes doğumdan sonra geçer diyor.
Hanifee1273 _meltem geçer geçer merak etme ,yüzünde filan kararma olduysa Doğumda saçını sür derler . Ama ona bile gerek yok bir süre sonra banyoda kendini keseleyince dökülüyormuş o karartı
Pnar12016 _meltem sanırım ilk üç dört ay çok güzelleşmişti yüzüm😇sonra kötü oldu😞 karnımda hiç çatlak yok benim iç bacağımda ve basen bölgemde oluştu 🤦🏻♀️
Hazal2020 _meltem ayy evet hadi genitali bosver koltuk altlarim zenci gibi oldu ki un torbasi bir insanim o kadar sinir oluyorum ki limon ve karbonatla ovmayi denicem ( 31+2)
DerinAy _meltem zaten memelerimin koyulaşması çok erken başlamıştı, sonra göbeğimde iz çıktı, en sonda bikini bölgem ve koltuk altınla altın vuruşu yaptı. Kendi bedenimi tanıyamıyorum yemin ederim🙄 Neyse ki geçecek şeyler🌸 Sonra tekrar çiçek olucaz🌼🌺