Rwyayagmur Hanımlar ayın 4de sezaryan dogum yptım agrı dısında bır sıkayet im yoktu bgun ayaklarımda ellerimde asıgı sısmı ve bazı yerlerde sertlik olmustu ve cok fzla kasınıyor basına gelen varmı ılk sezaryan ve endişe lenmeye basladım lutfen bsey dermısınz
Sonhamilelik Rwyayagmur yaşamadım etrafımda da duymadım .doktorunuza ulaşmayı deneyin bence.çok geçmiş olsun.
tugba_toprak_gocmen Rwyayagmur 🖐 bennnn.İlk sezeryanda eve geldiğimde oldum balon gibiydi eller ayaklar bol bol su içtim attım dr gerek kalmadı.Ama siz isterdeniz içim rahat olsun diyosanız görünün.Geçmiş olsun
isimsizbebek Rwyayagmur ben sezaryan dan iki gün sonra aşırı sistim hamilelikte odemim olmadı ama sezaryan dan sonra oldu kaşıntı yoktu ama. Birkaç güne tamamen geçti şişlik
Rwyayagmur tugba_toprak_gocmen suanda hastaneye gidiyoruz gozlerım tamamen kapandı odem oldugunu sanmiyorum yavas yavas vucudumun her yerini kapladı
Rwyayagmur Sonhamilelik ıctıgım ılaclar alerjı yapmıs ıgne vurudlar ıkı tane gectı cok sukur cok saolun 😍
Yaman Rwyayagmur bnmde dogumdan sonra şişti ayaklarim bi kac gün sonra indi hep soguk su tut ve dik tut ayaklarini
Sinemcetin22 Geçmiş olsun bende 3cuyu olcam 2cide yuzm cok şişmişti benmde ama ben 2kez narkoz aldgm icn balon gbi olmuştum