Hilalbutak Arkadaşlar bebeğinizin cinsiyetinş kaç aylıkken öğrendiniz ve cinsiyeti nedir ? Erkek bebekler daha erken belli oluyor diyorlar doğru mu acaba ? Fikirlerinizi rica ediyorum 💕
Baranilbeyim Hilalbutak 12 haftalikken tahminde bulundu 16 da kesinlesti erkek bebis olucagi🥰 erkek bebek kendini gosterir ama kiz gostermez derlerr bende hep oyle duyuyorum canim kimiside gobek kordonundan erkek diyor ama kiz cikiyor 😊🤔
Gizemczr Hilalbutak erkek bebeğim 12 haftalıkken öğrenicektim poposunu döndü 14de bacak arasına kordonu aldı 16da öğrenebildim 😂 yani sadece kızlar saklar diye Bi şey yokmuş
sanem68 Hilalbutak ilk oğlumu 26 ci haftada hep sakladı 😂 ikinci oğlum 13 haftalıkken şuan kızımı bekliyorum Allah izin verirse onuda 24 cü haftada öğrendim corona yüzünden gidememiştim
Smyycn Ben 13 haftalıkken öğrendim şu an 31 haftalığım. Cinsiyetimiz erkek ismimiz de Göktuğ olucak. ☺️💙
Zeynep_cagdas 12+4te öğrendim erkek dedi doktorum 💕değişir mi bilmiyorum. Gerçi %100 erkek dedi ama 😂
biseynakidat13 Kızım ve oğlumda 13 haftalıkken öğrenmiştim ama devlet o kadar erken söylemiyor özel hastane hemen söylüyor şimdi daha 8 haftalığız 13 haftalık gidicem
tugbaayaz Hilalbutak bize 12 ve 13 te kıza benziyor dedi 16 da erkek olduğunu öğrenmiştik şimdi 38 olduk 🥰