Betul_B20 Anneler merhaba :) 22+5 iz doktorum günde 1 defa aspirine 100mg kullanalım dedi. Hangi durumlarda aspirine kullanılıyor acaba? Evham yapmış durumdayım :(
monaroza Betul_B20 Bende şuan 15. haftadayım 13. haftadan beri kullanıyorum bebeğe kan akışının daha iyi olması için bende ilk kullanacağım zaman baya araştırdım çok korkmuştum ama doktorumla da görüştüm kullananlarla da görüştüm dediğiniz gibi internet insanı gereksiz yere korkutuyo 😊 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻
Tuanazra Coraspin ise ben 12 haftadan beri kullanıyorum. Plasentadan bebeğe kan akışını artırmak icin
Betul_B20 Tuanazra :) corasprin diye yazmadı asprine yazdı bende anlayamadım tam yarın sorucam tekrar. :) internetten baktım moralim bozuldu düşük tehlikesi falan yazıyodu panik yaptım çok
Bgmtncr Bende 19 haftalik hamileyken gittim kansizlik vardi bende bebege kan akisini saglayan damarlarin birinde kan akisi az diye kanı sulandırmak icin verdi ve 32. Haftada birakmami soyledi kan sulandirmak için veriliyor genelde
Betul_B20 Bgmtncr bendede hafif kansızlık çıkmıştı kan hapı kullanıyorum bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı herşey normal gayet güzel dendi. Asprine kullanalım diyince afalladım biraz :) internet insanı korkutuyor gerçekten. İçim rahatladı şuan teşekkür ederim canım :)
Betul_B20 ecembugra53 içim rahatladı teşekkür ederim canım :) ciddi bir sorun değil herhalde internette araştırdım biraz daha çok evham yapmıştım
ecembugra53 Betul_B20 yok canım için rahat olsun 🙂 zateb sürekli kontroller oluyor canım annesi saglıklı olsun da yeter ki ondan veriliyor 🙂🙂
Betul_B20 monaroza evet canım malesef internetteki çeşit çeşit yazılar mahvediyo insanı :) sizlerin sayesinde rahatladım :) aminn canım Hepimiz inşallahh sağlıkla kucaklarımıza alalım 🤲🏼🥰🧿
Betul_B20 ecembugra53 doktorla konuştum şimdi rahime giden 2 damarımda daralma varmış o yüzden vermiş inşallah kötüye gitmez sağlıkla geçirelim inşallah :) sağol canım