KMerveK Bugün aniden oturduğum yerden kalkınca oldu yaklaşık bi 20 saniye devam etti büzüştüm kaldım ayakta sebebi hakkında bi fikri olan var mi
Mybabyizmir KMerveK bana da olmuştu canım o. Ama hamile olduğumu bilmiyordum 4 haftalık hamileydim. Oturuyordum ayağa bı kalktım iki kasigima da sanki bıçak saplantı aniden. Ben adet olacağım herhalde ondan diye düşündüm. Sonraki günler de karın ağrısı başladı bende. Aynı regl ağrısı. Adet günüm 3 gün gecikti test yaptım direkt pozitif çıkmıştı. Belki sende hamile olabilirsin. Günün geçtiyse test yap
TunarinAnnesi KMerveK kuzum inşAllah sen hamilesindir ondan olmuşdır 🙏Ben çatlama iğnesi oldum 1 hafta sonra ağri başladi sağ kasıkda çok ağriyordu gitdik kist olmuş Malesef ( içine de kan sızmış dedi doktor beklemedeyim bakalım İnşAllah
Sbnmsrmn KMerveK benimde sol kadığıma 3-5 saniyelik kramp girmişti ani hareketimde 3 haftalık hamileymişiö haberim yoktu. Adetime 1 hafta kalan adet öncesinde yaşadığım kahverengi akıntım olmuştu neden bi hafta önce geldi diye şüphelendim. Yine adet sancılarım başlamıştı. 3 gün geçti leke üzerinden fakat günüme daha vardı. Erken gebelik testi aldım ve orda pozitif olduğunu gördüm
KMerveK Handecik evet canım bende hamilelik belirtisi olarak okumuştum şimdi 7 aylık hamileyim sende de mi oldu
Handecik Aa ne güzel Allah sağlıkla kavuştursun canım , 1 hafta var adetime koltuktan ayaga kalkınca bir anda oldu 2 3 sanıye insallah benimki de gebelikten kaynaklıdır🙏🥰