Merve6606 canım ben 36 haftalığım. Dün burada post açmıştım bununla ilgili. Bende dün doktora gittiğimde bacak boyunun kısa ve gelişiminin 1 ay geriden geldiğini öğrendim. Suyu gayet iyi ama eşi yaşlanmaya başlamış dedi. Bence başka bir doktora daha görün derim benimde dün doğduktan sonra ameliyat olur bebek dedi doktorlar,36 haftalık olmuş artık yapacak bişey yok doğduktan sonra tedavi edilir dediler başka bir doktora gittim gelişim geriliğini orada öğrendim 2270 gr kilosu dedi. Ama eşimle bende minyon tipliyiz bu çocuk kalkıpta bana benzeyecek değil size benzeyecek dedi genetik olarak baktığında sizden 3 kilonun üstünde bi çocuk doğmaz zaten üzülme gayet sağlıklı dedi. Bacakları kısa kafası büyük kesin kocan böyledir dedi evet hocam eşimin bacak boyu kısa kafasıda biraz büyük dedim. Eee ne bekliyosun dedi 1.80 boyunda adammı bekliypsun o zaman dedi bana 😂😂Ama almayla ilgili birşey demediler. Bence başka bir görüş al ve sakın üzülme. Zor bir durum seni çok iyi anlıyorum emin ol rabbim yardımcımız olsun kimseyi evladıyla sınamasın🤲🏻