ElraCskn0854 Kızlar Bi tane kızım var İsmi Afra Nil 21 haftalık hamileyim bi tanede oğlum olacağını öğrendim fakat isimde bi türlü karar kılamadım Araf Toprak Dedik ama başka isimlerde değerlendirebiliriz diye düşünüyorum yardımcı olurmusunuz ☺️🤗
Roseshah ElraCskn0854 Araf diye isim mi olur… bence afraya uyacak diye zorlamak olmuş biraz.. anlamı bi kere güzel değil
kedilervekaranfil ElraCskn0854 Araf’tansa Arif tercih edilebilir. Nil Karaibrahimgil’in oğlunun ismi Aziz Arif’ti çok hoşuma gidiyordu
ElraCskn0854 Roseshah Araf Kuranı Kerimde Geçen bi sure beğenmemiş olabilirsiniz fakat araştırmadan güzel değil demeyin.
Roseshah ElraCskn0854 Araf cennet ve cehennemlik olmayanların gideceği yer diye biliyorum ben… o yüzden koymak istemem.. siz koyun tabi sevdiyseniz Kur’an’da her geçen kelimenin isim olarak kullanılmasını sevmiyorum ben kafirun suresi de var o zaman kafirun da mı koyulsun 😐
ElraCskn0854 Roseshah dünyadada. Cennet ile cehennem arasında kalmıyormuyuz? Nekadar çok problem haline getirdiniz hanımefendi konuyu. Ben sadece sordum fikir almak için bu uygulamadaki her anne gibi .
Roseshah ElraCskn0854 iyi misin ne problem haline getirecem sormuşsun fikrimizi söyledik hayret bir şey haa😂