Ozgee_gns233 36+5 günlük hamileyim bugünki kontrolümde bebeğin doğum kanalında olduğunu ve daha aşşağıda oldugunu 2 cm açıklık olduğunu söyledi doktorum erken değilmi ?
ezcikal benim de oyleydı 35 de nişan geldı 1.5 cm acıklık dedı suan 39 doldu haftaya dogumu baslatıcam dedı düşün hala doğurmadım olabılıyor başıda 18 de detaylı utrasondan beri aşağıda hıc yuzunu goremedık
Ozgee_gns233 ezcikal doktorum alttan muayene ettiği zaman inanılmaz aşşağıda dedi kafasını hissettim dedi haftaya perşembe tekrar gelmemi istedi
Neslihanbgrhngs ezcikal benimde nişanım geldi bugün sanırım ama ayrıt edemiyorum sabah çatı muayenesi oldum hafif kanama olabilir dedi belkide onun lekelenmesidir 🤷🏻♀️ Agrım sızım yok çok şükür ama her idrar sonrası peçeteye damla damla kan geliyor
ezcikal sakın kendını eve kapatıp korkma normal hayatını yaşa bak ben kapandımda ne oldu gene doğmadı sımdı herseyı yapıyorum dogmuyor .
ezcikal muayeneden sonra olur dıyorlar bende olmadı nişan sümükümsü kahverengı içinde kırmızı pıhtılar olan katı bırseydı benımkı. tabı kısıden kısıye degısır