Zahide2408 Kızlar bi kaç gündür sol tarafıma kram giriyor 3 5 saniyelik gibi belli aralıklarla doktorum da magnezyum diasporal önerdi, kullanan var mı aranızda? Devlet karşılamıyor sanırım o sorun değil de kullanıp etki gören oldu mu? Yarın alıp başlıyacağım
Ozgsgr Zahide2408 ben onu değil ama başka bir magnezyum takviyesi kullanıyorum etkisi oluyor gerçekten . Kullanmadan önce bel ve sırt agrilarim oluyordu baya azaldi diyebilirim
Akfirat Zahide2408 ben kramp olmasın diye maden suyu içiyorum.şükür 33. Hafyadayız daha kramp sorunu yaşamadım.3.aydan beri içiyorum.
Yagizoglan88 Kalsiyumu ve magnezyumu biraknca resmen agrilarim basliyor iyne batar gibi bacaklarima biseyler oluyor baslayinca sikayetlerim bitiyor canm
gulumse0611 Akfirat maden suyu gerçekten çok iyi ağrılarada iyi geliyo içmesem ağrım çok oluyo özellijle sırt vevajinada
Kubra_71 1 aydır bu ağrılardan muzdaribim ilaç kullanıyorum magnezyum desteği alıyorum dün bi atak geçirdim berbat oldum Rabbim kimseye vermesin sade soda ve muz ye canım