tgce_brs Kizlaaaarr 20+1 günlüğüz ama ben hala bişey hissetmiyorum minik kıpırtı gibi bazen oluyo ama o Bebek hareketi mi ney bilmiyorum ama öyle anlicam kadar bir hareket henüz hissetmedim.. sizler kaçıncı haftada hissettiniz. Kilom var ondan mı acaba
Serifeisitmir tgce_brs değişir kişiden kişiye ben 17. Haftamda net hissettim 21 olduk hissediyorum benimde kilom var 74 kilonum
Zeyyno_ tgce_brs Kilodan dolayı olabilir cnm yada iç miden geniştir ben 17.haftada hissetmeye başladm
ecembugra53 tgce_brs karın kasları vE karın yağlarından kaybaklanabiliypr canım herkeste bu durum değişe hissettiğin bebek hareketi tekmelerini hissedersin yakında canımm🙂 için rahat olsun 24. Haftaya kadar normal
MucizeBirKalp Evet yag oranına bagli bir durum, ben 14ten beri ufak ufak hissediyorum belli belirsiz suanda ise baya netleşti cok şükür insan hep hissetmek istiyo evet ama kendinizi strese sokmayın saglikla kavuşmak yeter 🙏
tokgozss @tgce_brs Ben 15. hafta da hissetmeye başladım canım önce minik minik sonra daha ileri olarak. Doktoruma bunu sorduğumda kilo yada karın bölgesi yağından dolayı erken hissetmiş olabilirsin dedi. 58 kiloydum boyumda 173. Bu yüzden erken hissettim diye düşünüyorum kendimce