Cansucbrdmr ilk doğumumda yaptırdım canım sabah sancıyla kalktm belim ağrıyordu çatı muaynem vardı zaten gittik dr a catın iyi dedi neyse eve geldim ağrı iyice arttı wc ye gittm nişanımın geldiğini gördüm hemen banyoya girdim tekrar yıkandm sonra sancılar sıklaştı.kanamam da arttı esime haber verdim o gelene kadar meryem suresini okudum kurandan sancılar sıklaştı 10 dak bir düştü cıktk gittik ama zor dayanıyorm 3 cm acılma var 1 saat daha hastanede cektm 4 cm oldu derken ben sezeryana alın diye bağrmaya basladm bayılcam ağrıdan dr epidural yapalım uzun sürer yoksa dayanamazsn dedi tamm dedim anestezi uzmanı geldi beni hafif eğdi öne doğru bu arada oturuyorum taburede esim ebeyle tuttu kıpırdamamam için cok ince bir iğneyle yaptı omurilkten soğk birşeyn aktğnı hissettm acımadı pek derken sancım gitti nefes aldm resmen yatağıma uzandm dinlendm 1 saat sonra aşt tarfta baakı hissettm ıkınma geldi ebeye dedk baktı 10 cm olmş hadi doğuma dedi gittm 15 20 dak da doğrdm acı hissetmedm sonrasnda cok dikişm vardı ama ağrm olmadı hiç tavsiye ederm 7 de basladı 12 saate 4 cm anca olmştu iğneden 1 saat sonrada doğrdm