Ecrin23 Serraveannesi neler yaptın düşürmek için nelere dikkat ettin benim çok yüksek ve daha çok başındaydım diye çok korkuyorum 😞
Serraveannesi Ecrin23 benim enfeksiyon sebepliymiş, dr ilaç verdi ama kullanamadım. Sarımsak yedim bolca ve tansiyonumu dengede tuttum. Çokça da su içtim
Miniginannesiiii1111 Merveilhan bende gebelik zehirlenmesi çıkmadı şükür ama cumartesi 18/10 tansiyonla acile gittik bende gebelik tansiyonu 15. Haftada çıktı 32. Haftaya kadar herşey yolundaydı bir anda bozuldu şuan 34+3 olduk şükür ama her an doğum olabilir sınır 14 7 dedi doktorum 15i gördüğün an acile hemen geleceksin dedi korkuyorum 24 saatlik idrar topladilar şükür birşey çıkmadı Allah hepimizin yardımcısı olsun
Miniginannesiiii1111 Merveilhan sana umut olsun diye yazdım korkma bende cooook daha erken çıktı tansiyon ilaçla 34+3e geldik şükür ama her an doğum olabilir
Merveilhan Miniginannesiiii1111 benim sıkıntım idrarıyım dada protein olması hayırlısı allhtan dua edin yatış verdi
muallim6anne Kızlar benim iki uc gün önce tansiyonum 16 / 10 cıktı, birkaç saat sonra da 14/8 e düştü .idrar tahlili verdim protein kafayı yok enfeksiyon var dedi .tansiyon hapı verdi takip et sürekli tansiyonunu dedi .sizce sonra sıkıntı yaşar miyim ?
Merveilhan Thsjdn benimde şimdi yatışımı verdi dr tansiyon ve idrar kontrolü için benim Birgün önce +2 ilken bir gün sonra +4 e fırladı protein tansiyonum 13 8 civari hep kontrol et ben saat bası ediyorum
Miniginannesiiii1111 Merveilhan hayırlısı olsun inşallah ❤️ sag salim kavuş bendede çıksaydı protein idrarda doğum yaptıracaklardi 18/10 su tansiyonum
Merveilhan Miniginannesiiii1111 Miniginannesiiii1111 idrarında protein olmaması güzel gebelik zehirlenmesi yaşamadın ondan dedi tansiyon güzel olur mu 😔
Miniginannesiiii1111 Merveilhan belli değil genede kuzum her an çıkabilir bu sadece o anlık bir sonuç Allah’ın izniyle inşallah sağ salim kavuşacaz yavrularımıza korkma
Essraanil Esraibo1998 ben de 26 haftalık 23 haftaya uyumlu kaybettim bebeğimi çok sevindim şuan sizin yorumunuzu görünce sağlıkla alın inşallah kucağınıza😍 ben de şimdi tekrar istiyorum bebek iğne ve hap hariç ne gibi önlemler aldınız acaba aynısını yaşarım diye çok korkuyorum
Esraibo1998 Essraanil canım ilk başta inanarak başlayacaksın herşeye bir daha aynı sıkıntıları yaşamamak için mutlaka aspirine başlamalısın çünkü ondan başka ilaç fayda etmiyor hamile kalınca bende pırtılaşma olduğu için iğneye başladım tabiki kendime iyi gelmeyen yiyeceklerde yemedim hamur işi özellikle patates et türü besinlerden çok az beslendim doktorum da önermedi hem inşallah bir daha aynı sıkıntıları yaşamayız çok zor bir durum
Essraanil Esraibo1998 evet doğru canım ben de aspirine başlayacağım inşallah hamile kalırsam ve tansiyon da önemli tuzsuz beslenicem sanırım inşallah ben de senin haftalarını görürüm ya gerçekkten umut oldun bana😍