babysevgi Arkadaşlar ben sadece 4 moms araştırdım ve biliyorum nuna marka sallanan ana kucağı ile arasında ne gibi farklılıklar var basitçe söylermisiniz ? Alıp memnun kalan var mı?
ozgeya babysevgi 4moms’ın 5 farklı sallanma biçimi var, kg aralığı 9 kiloya kadar, daha ağır ve akıllı cihazlarla kontrol edilebiliyor. nuna ise sadece yatay sallanıyor, 25 kgye kadar taşıyor, daha hafif ve sadece kendi mekanizmasından kontrol sağlanıyor.
Dk72 babysevgi canım bizde çok araştırdık 4 moms ve nuna nın arasında kaldık. En son 4 moms aldık. Farklar gelirsek 4 moms araba yolcuğu , kanguru gibi 5 farklı şekilde sallıyor. Beyaz gürültü denen çocuğu rahatlatan sesleri var. Nuna ise sadece sağa sola salınıyor otomatik değil bir süre sonra duruyor. Otomatik olsun istiyorsanız ayrı bir aparat alıp takmanız gerekiyor. Nuna nın tek artısı 25 kg kadar taşıyor olması yani daha uzun süre kullanabilirsiniz
ozgeya babysevgi ben almadım ama bir yakınım 4moms vermişti. Ama bebeğim sevmediği için kullanamadık. İkisini de o zaman araştırmıştık eşimle.
babysevgi Dk72 indirime girmesini bekledim ama girmesede bnu alıcaz sanırım giricek gibi değik bayadır beklıorm 4 moms alıcam sanırım araba koltuğu nasıl oluyor onu blmıyordum
Dk72 babysevgi biz ikinci el olarak uygun fiyata aldık sonuçta 6-7 ay kullanılan bir ürün. Tercih eder misiniz bilmiyorum ama ikinci el bakabilirsiniz
Dk72 babysevgi evet yanlış ifade etmişim sanırım😊 bebeğe arabada Seyehat ediyor hissi veriyor. Çoğu bebek seviyor ya araba da yolculuk yapmayı
Dk72 nagsal-48 dolaps uygulamasından aldım. Ama tutumlu anne ve bebe cruz uygulamalarını da tavsiye ederim.