ymr Mide bulantısından ölcem hiç bişey yiyemıyorum Sudan bile tiksiniyorum bukadar bulantı normal mi azalması için napmam lazım 😔
MucizemE ymr benimde öyleydi 7 nci haftamda dramamine ilaç verdi mide bulantısı için 4 ncü ayıma kadar içtim şuan 6 aylık olduk çok şükür kesildi benden tavsiye ilaç iste bebeğin gelişme dönemleri olduğu için hiç zorlama kendini birde havuç ayva ye onlar mide bulantısını azaltıyor benim azaltıyordu ama bitirmiyordu
YagmurCan ymr bizde 6 haftalıgz ve aynı durumdaym su dahi içemez oldum yemeği gectm kokusundan tiksinir haldeym inşllh biran önce atlatrz
deletedmom43 Canım bende senin durumundayım. Head Stick diye bitkisel bir yağ karışımı kullanıyorum. Ufak bir roll on. Eczanelerde migren için satılıyor normalde ama bulantıyı kesiyor. Burun ucuma sürüyorum, rahatlıyorum
Fatmasp ymr İkiz hamilelikte bulantı biraz daha yoğun oluyor maalesef. Bende metpamid kullanmıştım sabahları aç karna öyle daha etkili oluyor
SevimErcis Bende mide bulantısından muzdaribim.. her gün nolur bugün olmasın diye dua edenlerdenim.. tuzlu çubuk kraker ile bastırmaya çalışıyorum zorla kesmiyor ama rahatlıyorum biraz da olsa
ymr YagmurCan biz daha duyamadık biraz daha beklemem lazımmış son adet nezaman peki aslında son adete göre duymam lazım benimde adete göre 6 hafta oluyor
Fatmasp Doktorum da nomesis diye bi vitamin tarzı bitkisel ilaç vermişti ben kullanmadım ama istersen doktoruna bi danış 😊
YagmurCan ymr ben dün gittim doktara ilk defa ve beklemiyordum ama net bisekilde duyduk 15 martta başlatıp 22 martta bitmişti bnm adetm
YagmurCan ymr dünyanın en güzel duygusuymuş o sesi duymak en en en yakın zamanda o duyguyu yasar o minicik kalbi duyarsın umarım