Murvetshn 19 haftalık hamileyim 1 haftadır hissediyordum bebegimi ama 2 gündür hiç hissetmiyorum ve midem bulanıyor sürekli geçmişti bulantılarım yaşayan varmı doktora gitsemmi
Mervenur_kcbs Murvetshn bende o haftalarda öyleydim gümde 1 kez zor hissederdim uyuyordur 30 haftalığım daha yeni 2 haftadır düzene girdi diyebilirim
Feyzaaa1 Murvetshn 25 hafta dan sonra düzene girer hareketleri merak etme 19.haftada zaten sürekli hissedemezsin
Duyguork @Murvetshn aynen senin durumundayım 19 haftalığım kusmadım ama midem bulanıyor bebeğimin hareketleri yavaşladı gibi
Murvetshn Duyguork evet 2 gün öncesine kadar bir yere yükleniyodu sertleşiyodu karnım faln şuan yok öyle birşey
Murvetshn Bgmky evet bayramda çok fazla yürüdüm ve misafir faln vardı onlarla ilgilenirken hep hareketliydi bugun dinlendim daha yeni fark ettim
Duyguork @Duyguork göbeğine hafifçe vurmayı denedin mi ben denedim ama çok yavaş hareket ediyor böyle değildi
Bgmky Murvetshn bende de aynısı oldu çünkü dayanamadım gece acile gittim ebe ultrasonla baktı bebeğinde yorulmuş dinleniyor kalp atışı var dedi. Ama kusma şikayetim olmamıştı sadece hareketlerini hissetmemiştim
Mervenur_kcbs Nurcn 32 Haftadan sonra hareket azalıyor diyorlar ama maşallah benim bu sıra iyi hareketleri belki alanı daralmıştır yada uyuyordur
Bsrlmnemr Murvetshn 19. Haftada her zaman çok net hissedemeyebilirsin ama sen doktoruna git bi muane ol
teletabi Murvetshn yorulmuşsan oda yorulmuştur canım. O haftalarda hareketleri daha tam düzene girmiş olmuyor
Angelada 19 haftalık da ben fazla hissetmiyordum doktora gittim hissetmiyorum dedim güldü o daha çok küçük dedi