Elifblr Merhaba kızlar çilek mobilyadan mocha serisi bebek odası alan var mı? Siteden baktım fiyatları ayrı ayrı yazılmış toplamda 4000 liraya falan geliyor sanırım alan varsa kaça aldınız, memnun musunuz? Mağazayla internet arasında fiyat farkı oluyor mu?
Drngrkm Elifblr canım biz de baby cotton aldık. Tabi mağazada pazarlık şansın var 200 lira falan indirimli aldık biz toplam 3500 lira tuttu.
baharclk Elifblr mağaza ile internet arasnda tabiki fark oluyor ben cok dusundm gorustm anlastm sonunda almadm ama 😂 internette sabit fiyatlar bi magazasina git esin pazarlık yapsin kesin alacağını anlarlarsa indiriyorlar yok oyle bakmaya sormaya gelen kişilere ayni fiyati veriyorlar kararliysan direk almaya git pazarlık payi oluyor kimi zaman indirim oluyr yalnz mayisa girmeden git her ay değişebiliyor
Ades Elifblr canım bizde natura baby aldık geçen hafta. 3 kapılı dolap , ufak ölçülerdeki yatağı ve süngerini pesin 2650 tl
SinemOrkun Biz nature serisi aldık. Nisan sonu kampanya bitiyor denildi ne kadar doğru tabi bilmiyorum.