30 haftalik oldum dün kontrolüm vardi doktor suyumun çok ama çok fazla oldugunu riski erken gelebilicegini söyledi kendime sıkıntı ettim morelim bozuldu surekli aklima geliyor bebegimn suan icin saglikli bi sıkıntısı yok kilosu falan guzel boyle bi durum yaşayan varmı 😔

Esendemet aynı sorunu bugünki kontrolde öğrendim. 29+3 haftalık hamileyim suyunun çok fazla olduğunu söyledi doktorum. Gebelik şekerim de çıkmamıştı ama daha sonradan da çıkabilir riske atmamak için şeker takibine başladık çok moralim bozuk.

Cnsakbb bende ayni sekilde dun yasadim canim yani hic iş yapmicaksin dedi egilip kalkamiyorum zaten bebege bisey olur diye bilemezsin an nolucagini hakkimizda hayırlısı ozaman napalim iyi dusunelim iyi olsunn

Esendemet benim de yaklasik 1 aydir suyum fazla cikiyor sekerle ilgili problemim de yok suan 39+3 teyim, bana da suyum geldigi sirada kordonla alakali problem olabilecegini ama endise etmemem gerektigini soyledi. Allahin izniyle bisey olmaz ama sekerli urunler, meyveler, tatlilar ve hamur isi tuketmemeye dikkat edin.

Esendemet bana hareket kısıtlılığı getirmedi neden acaba. Sadece meyve ve tatlı yeme dedi. Bakalım ne olacak inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.

5.aydan doğum yapana kadar suyum fazlaydı zamanında doğum yaptım çok şükür Allahıma sağ-salim kucağına al yavrunu İnşaAllah

busrabektas cok şükür sen son zamana gelmissin benm daha 2 ayim var 27 ye kadar gelirsem ins bende sıkıntı etmicem ama bildu nolmadi bsymi oldu hareket etmedi bisey mi oluyo diye surei düşünüyorum artik ister istemez

Esendemet canım bende aynı sekılde 28 den berı yuksek. Yukselıyor 39 . Cu haftama gırıcem azalması gerkırken hala yuksek cok sukur. 39. Cu haftaya kadar gelebıldık ama doktorum erkn dgrma rıskın falan var demedı oyızden cok. Takmamaya calıs

Esendemet benimde aynıydı 33 hafta erken doğum oldu doktorun mutlaka önlem alsın ciğer geliştirici iğne gibi

Seldaaa__ nasil belirtiler oldu sizde sancilandinmi dogumun nasil başladi bebegi kuveze almislardir mutlaka

Esendemet 33 haftalıkken sabaha karşı aniden suyum geldi hastaneye gittik ve doğum başlamıştı doktorum önlem almadı ama her defasında suyun cok fazla patlıycaksın birgün diyordu dediği gibi oldu evet yavrum 14gün kaldı yoğun bakımda

Seldaaa__ cok gecmis olsun sanada bende cok korkuyorum ikinci dogumum olucak sezeryanim nasil belirtisi olur blmiyorum karnim bebege bisey olur farketmem gec kalirim diye korkuyorum