Tontinimontin Kızlar selam dün gece baş dönnesiyle uyandım bu durumu yaşayan var mı cumartesi kontrolüm var diye doktoruma yazmak istemedim sabahta beri bi halsizim tansiyonum düşüyor gibi😥😥😥
Elisss4016 Tontinimontin büyük ihtimal tansiyonunuz düşüyor olabilir bende 33.haftadayım bundan 2 hafta önce baygınlık geldi ilk başta baş ağrısı sonrasında nefes darlığı ve baş dönmesi göz kararması yaşadım.Sağlık ocağına gittiğimde 8-4tü tansiyonum.Geçmiş olsun size de
Tontinimontin ecembugra53 ayran falan içtim bebekte sürekli toplanıyor gibi valla o kadar mutsuzum ki😥
ecembugra53 Tontinimontin canım korkma yat dinlen tansiyonu ara ara ölç bende de tansiyonum cok düşüyor bişetler yitip uzanıyorum
Tontinimontin ecembugra53 ay evde de tansiyon aleti yok ya alacaktım hiç tansiyon sorunu yaşamadığım için almaktan vazgeçmiştim uzanıyorum sürekli su içip
Tontinimontin ecembugra53 eşim gidip aldı kayınvalidemlerden kuzum kendime de sipariş vercem gelene kadar haklısın
Tontinimontin Elisss4016 ay ölçmediler pandemiden dolayı il sağlık müdürleri toplamış bi de nöbetçi eczane aradık gibip bi tıp merkezine gitmedik salak gibi 30 dk bi de nöbetçi eczane bulmaya çalışdık kafamız durmuş