Asilaymomm Kızlar bebegımın esyaları hazır cok sukur. Hastane cantamızıda hazırladım sadece çikolata kaldı. İnternet uzerınden yaptıracağım fakat hava cok sıcak ve doguma kadar nerde muhafaza edebilirim blmyorm. Tecrubeli anneler yardımcı olabilir mısınız? Ayrca erken mi biraz dha beklemem gerekir mı?
isimsizbebek Asilaymomm ben hacı şeriften yaptırdım havalar sıcak değildi ama yine de kargo ile gelmesine rağmen hiç erimemisti. Çok bilindik bir site bence bakin
aybuke_31 Asilaymomm https://instagram.com/bebekcikolatasi?igshid=11wd59x17hqka ben burdan sipariş verdim yaklaşık 2 hafta oldu ısı yalıtımlı kutunun içinde gönderdiler kargoya verildikten 1 gün sonra elime ulaştı ama yine de çikolatalar yumuşamıştı ama şekli şemali bozulmamıştı hemen buz dolabına attım aldığım yer ile görüştüm oda sıcaklığında muhafaza edebileceğimi söylediler dolaptan çıkarttım şuna hemen hemen 2haftadır salonda ve vitrinin üzerinde taş gibi duruyor 🙈 1 tanede fazladan göndermişler kutunun içinde tadıda lezzetliydi bi bak istersen sevgiler 💕🌸
Mehtap74 Asilaymomm 34. Haftamdayım dün sipariş verdim ama ben evde dağıtmak İçin aldım. Aileler geldikçe kahve yanı gibi. Küçük bir kuran okutacağım sadece aile fertleriyle onun için küçük hediyelik yaptırdım. Haftaya gönderecekler. Çikolatayı buzlu bir çanta tarzı birşeyle gönderiyorlarmış. Bakalım haftaya gelecek
Yildizzz Bende yaptıracaktım ama ziyaretçi yasak olduğunu öğrendim hastaneden yaptırmayacağım zaten 2. Dalga olayı başladı yeniden çoğalıyor virüs evede misafir kabul etmem siz yaptıracaksanız internetten nasıl göndereceklerini öğrenin erimesin gelene kadar gelincede dolapta saklarsınız.
Asilaymomm Naren1 hayır hastane çalışanlarına dagıtacagım ayrca yakın cevremw dogumdn sonra ınsallah 👍
hencacalik Ben yaptırmayacağım, ziyaretçi yasak zaten, hastane çalışanlrına dağıtırım derseniz ayrı tabi
EsraUmt hencacalik valla sorma insan herşey olsun istiyor heves ediyor özellikle ilk doğumda ama malesef hevesimiz kucağımızda kalıyor Allah sağlıkla kavuşmayı büyütmeyi nasip etsin bebek mevlütü de yapılamıcak mecburen bebek çikolatası yerine kokulu taş veya hatıralık yapılabilir belki.
Asilaymomm Mehtap74 bende öle düşünüyorum canım ınsallah. Hangı siteden sipariş ettin ayrıca tadı filan nasl baktınmı? Dolapta muhafaza etsek bır skntı olmz dıosn demi
Mehtap74 Asilaymomm daha gelmedi canım ama Pelit markalı. Bana dolapta muhafaza edin hiçbirşey olmaz dedi.
Mehtap74 EsraUmt valla 3. Geliyor canım o heves hiç bitmiyor hepsinin arası 6 yıl hep yeni şeyler çıkıyor hevesin kırılmıyor. Bebek mevlidi de yapacağım annemler eltim kaynanamlar olacak başkasına gerek yok zaten.
Defne_mel Asilaymomm valla ben herseyini yeni yaptırdım yani pazartesi dpgum yapacam bugün geldi daha buzdolabına attım hemen onlarda buzlu paketlerde kargoluyorlar koruyucu bişeyle bence erken daha 36 da falan yaptırın
Asilaymomm Defne_mel nerden yaptırdınız acaba? Tadı guzel oluyor mu? Ya bende erken diye dusunuyprumda sımdı siparıs edp gelene kadar zaten muhtemeln 36. Haftamda olcm 😄
Defne_mel Asilaymomm kutu ebatını sorun muhakkak ben oğlumda yaptırmıştım diye kızıma da aynı yerden yaptırdım megersem kutuları küçültmüşler paket geldi ben şok tabi adet aynı ama kutu küçük oğlumda gelenin içine ekstra drajeler eklemiştim bu boule gelince çok üzüldüm 😁
Defne_mel Asilaymomm instagramdan A_çikolata diye bi site tadı çok güzel kapıda ödeme de var sıkıntı olmuyor ben denediğim için tavsiye ediyorum insallah sizinde gönlünüze göre olur 🌸