Sweetie Minigimm2020 kızım olacak Eslem Lina koycam bende çok olmasına takılmıyorum içime sinsin anlamı güzel olsun yeterli😍
Akg Minigimm2020 en güzeli defne ama onun da suyu çıktı artık 50 bin defne varmış Türkiye de. Yazınca çıkıyor
nurseliny MinikTavsanim karılıyorum . Hafsa hem daha güzel hemse yanına ne koysan yakışır bi isim , sağlıcakla doğsun büyüsün yavrunuz , 😊🤲🏻
nurseliny Minigimm2020 canım öyle değil kesinlikle değil hemde , tefsir de dahi , muhafız yada aslan yavrusu anlamları yazıyor
MinikTavsanim elaanurr kuzum seni rahatsız eden ne ? Çocuğunun adını afra mı koymayı düşünüyorsun ? Evet kulağa hoş gelmiyor afralı tafralı gibi
elaanurr MinikTavsanim afralı tafralı?😀 güzel espriymiş çok kafa yordunuz mu? karşılaştırma tezat geldi hafsa’nın nesi kulağa hoş geliyor kime sorsam aşırı kaba bulunan bi isim sizin kulağa hoş gelmesi şaşırttı😅 bu arada evet Afraa kızımın adı
MinikTavsanim elaanurr evet kulağa hoş gelmiyor zorla mı gelicek anlamadım 😀Hafsa çok hoş ama afra değil 😀zevk işte naparsın canım