Ulkugktrk Kızlar ayıptır söylemesi büyük abdestini yaparken kan geliyo ilk başlarda peçeteye silince geliyodu şimdi bildiğim akıyo kendi doktoruma sordum kepek ekmeği ye dedi sizce bebeğine birşey olurmu 33 haftalık hamileyim🙁🙁
deletedmom43 Ulkugktrk hemoroid hamilelikte sürekli yaşanıyor canım. Proctolog diye bir krem var. Onu veriyor doktorlar hamilelere
deletedmom43 Ulkugktrk onu ye tabi. Kabız olmaman lazım. Lifli gıdalar tüket. Patates muzdan uzak dur. Ama dediğim kremi de kullan. Arayıp doktoruna söyle yazsın 🙂
deletedmom43 Arasinannesi 🙂 bakmasına gerek yok canım. Hemoroidim var Proctolog istiyorum deyince aç bakayım diyecek hali yok 🙂)))) Doktordan çekiniyorsan direkt eczaneden reçetesiz alabilirsin 🙂
Arasinannesi deletedmom43 benim doktorum görmeye bakmaya çok meraklı 🙂) direk gidemem eczaneye sorayim ne yapayım. 1.5 aydır söylemedim bu sefer söyleyim çoğalmaya başladı çünkü 🤔
deletedmom43 YeniAnnecik kepek ekmeği lifli olduğu için bağırsakları çalıştırıyor ve kabız yapmıyor. Malum hemoroidde en büyük sıkıntı kabızlık