Karadenizf Neslihanbgrhngs ilk çatı muayenemde 2 gün boyunca kahverengi lekeler geldi, tam geçti ikinci muayeneyi oldum bu sefer iki gün kırmızı kan geldi azar azar bana da normal dedi.
Neslihanbgrhngs Karadenizf benimkisi kahverengi değilde bildigin kırmızı canım ya bakalım inşallah sıkıntı yoktur sancım vs yok şimdilik
Karadenizf Neslihanbgrhngs benim ikincide kırmızı gelmişti canım çok yoğun olmadığı sürece sorun olmaz diye biliyorum
zynpzynpzynp Mucizesinibekleyen ben aslında normal doğum olsun istiyordum afere günü perşembe 3100 gr dı 1 haftada nasıl 400 küsür gram almış anlamadım 😃 Pazartesi tekrar gitcem kontrole ama artmaya devam ederse kilosu sezaryen günü alırız büyük ihtimal 😅 sizin gününüz belli oldu mu
Mucizesinibekleyen zynpzynpzynp evet haftaya verdi. Kanala sıkışabilir oksijensiz kalabilir doktor o yüzden riske atmayalım dedi. Her hafta kilo alıyor normalide beklesek 4 ü bulacak
zynpzynpzynp Mucizesinibekleyen hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah 🤲🏻😊 eğer bizimkide pazartesine dahada kilo almış olursa sizinki gibi olur büyük ihtimalle
Cnnt07 37 +3 gunluguz bügün gittik doktora 49 santim 3250 gram olmusuz haftaya cuma sezaryan dogum yapacam
Serpil_27 Sentrk çatı muanesi kaçıncı haftada yapılıyor ben korkuyorum doktorumda erkek utanıyorum ya
Sentrk Serpil_27 37 de yapildi kuzum..ama benim doktorum degil ebesi yapti canim…korkma iki parmagini kapatip sokuyo icinde hafif aciyo,hic agrisi yok abartildgi gbi diilll
Habibe-280328 Benimde 37 haftalık şuan tam normal doğum dedi 1 cm açıklık var ama çocuk daha çatıya yerleşmiş ne kadar zaman daha vardır acaba aklımda surekli