ilknur94acr Haftafayım yavrum daha 1700 gr sancım çıktı 3 serum verildi. Geçmedi. Nidicard veriyorlar hastanedeyim. Alttan muayene verdiler daha kısalmış mı diye aynı. Çatala çıkarıp alttan muayene ettiler şükür açılmam yok inşallah da olmaz. Ama insan çok korkuyor. Allah hepimizin evladını bağışlasın. Bu durumu yaşayan oldu mu, neler yaptınız, doktorunuz nasıl yol izledi?
Dzeyy ilknur94acr canım öncelikle hiç korkma haftan güzel allahın izniyle son haftaya kadar gidersin 26 mmde haftana göre iyi 25 mm altı riskli sürekli yat dinlen iş yapma son haftalara kadar gelirsin merak etme benim 24 haftada 13 mm di 1 cm açılma ve hunileşme vardı serklaj yapıldı bana 36 haftalık olduk çok şükür dediğim gbi şuan kısalık olarak iyi seninki ve haftanda iyi ilaçlarını düzenli kullan ve dinlen sürekli bol bol dua et rabbim evladını sana bağışlasın inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde zamnında kavuşursn yavruna ♥️
Ayse0707 ilknur94acr canim 31.haftada nisanim geldi rahim agzim 17 mm.Igne vurdular,nidicard ve progestan fitil kullaniyorum su an 32+6 yim.Doktora gittim ilerleme yok hala 17 mm ilaclarini aksatma,bol bol dinlen sıkıntı olmuyor ve stres yapma sakin
Mlkgc ilknur94acr canım benim 33 mm ydi progestan ve proluton kullandim istirahat ettim 36 haftamdayim cok sukur acilmam hala yok ve artik progestani prolutonu biraktim bayara hareket ettim moralini bozma dinlen kalkma haftan ve bebegin kilosuda iyi bol bol muz kasar peynir pekmez ye bebek kilo alsin
ilknur94acr Dzeyy Allah razı olsun canım benim birbirimize dua edelim kimin duası kabul olur Allah bilir. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın. 🌷
ilknur94acr Mlkgc bize dua eder misin canım .. İnsan çok korkuyor ilk gebeliğim. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın. Kimin duası kabul olur bilinmez…
ilknur94acr 1994ozg canım doktorun ilaç vermedi mi hiç ağrın olmadı mı, sancın çıkmadı mı, benim sancım çıktı
ilknur94acr kocak_57 canım neler kullandın, hastanede yattın mı, nasıl ilerledi sürecin ayrıntısıyla anlatır mısın? Banada dua et nolursun çok korkuyorum
kocak_57 ilknur94acr progestan dışında bişey kullanmadım fitil olarak kullan daha çok etkili yattım duş ve yemek dışında ayağa kalkmadım böyle geçti yani. Hastanede yatmadım
1994ozg ilknur94acr kasılmalarım çoktu onun dışında sancım yoktu, progestan hamileliğimin 2.ayından beri kullanıyodum günde 1 tane o kadar. Bu durumun üstünde bile durmadılar 25 sınır çok tehlikeli değil