Nehirimmm06 busratunk5 canım sen değerine bakma benim arkadaşımın adeti 8 gün geçti hah 15 cıktı su an 8 aylık hamile senin gayet iyi
Mlke busratunk5 benim gecikmenin 5. Günü 3869 cıktı ben hamileyim ama bi arkadaşımın 5 gün geçince 17 çıkmıştı şimdi nerdeyse 4 aylık bebeği kucağında korkma artması önemli sağlıkla ilerler inşallah 🙏❤
mucizemm_ 2 ağustosta 95 di 4 ağustosta 156ydı bugün 335 çıktı yarın doktara gitsem mi acaba diye düşünüyorum
haziranin25i busratunk5 değerini 2 günde bir kontrol ettirmen lazım artıyor mu yükseliyor mu eğer ki artıyorsa sağlıklı bir gebelik başlangıcın var demektir düşüyorsa kimyasal gebelik olarak adlandırılır.
Gamzesanlioglu Beety26 belirtim yoktu adetim 1 gün gecikince yaptım test bulantılar 6. Haftada başladı
Deletedmom95 Beety26 sadece göğüs ağrım vardı ama adetim yakın olduğu içindir diye düşünmüştüm başka belirtim yoktu
EmineDD Gamzedmn kimyasal gebelik olma ihtimali yüksek tekrr yaptır bnimde öyle cıktı sonra 20 oldu sonra 40 ama yeterli değil dediler on katı artması lazımmış kimyasal gebelik adetle düşürürsün dediler o yüzden kan ver tekrr