egeninincisii dilek32 en uygunu doktorunuza sormaktır. ben 3.aydan sonra 2 kere saçımı boyadım. kimyasal tenimize her türlü giriyor şampuanda da var, parfümde de var. solumak sıkıntı, ben balkonda boyamıştım, çok şükür bir zararı olmadı.
isimsizbebek dilek32 doktorum 3 aydan sonra boyayabilirsiniz demişti. Ben son ayımda boyattım kuaförde. İnoa amonyaksiz boya ile boyuyorlar hamilelere kokusuz bir boya. Hamile değilim Su an ama geçen hafta aynı boyayı netten aldim kendim boyadım.
Naren1 dilek32 önce doktoruna sor canım ben 26+2 saçımı boyamadım boyatmayıda düşünmüyorum gebelik sonuna kadar. Genelde 3 ayı doldurup eğer riskli bi gebelik yoksa bayanlar boyatıyo
Tugbaada Saç boyası kesinlikle uzak durun bence Kadının biri sezaryan olacakmış doktoru saat vermiş yarın sabah gel yatisini yapıp hemen sezaryana alalım demiş.kadinda doğumdan çıkınca güzel görünmek için gitmiş kuaföre saçını boyatmış vs…derken sabah olmuş gelmiş doktora doktor demiş tekrar bir bakalım bebise ultrasyonla demis bir bakmis bebek görünmüyor hareket yok ses yok derken bebek ölmüş anne karnında kürtaj olmuş .kadın bin pişman şeklinde.anlayacağınız allah yasatmasin aman dikkat edelim.9 ay sıkalım dişimizi .🎉🙏🙏🙏
mlsmrtgl Tugbaada onun boya ile ilgisi yoktur olacağı varmış olmuş . Bilimsel olarak zararı kanıtlanmamış bir durum var . Ve bütün doktorlar 14. Haftadan sonra solumamak şartıyla boyayabilirsiniz diyorlar .