Mmrv00 Travel sistem almak istemiyorum.Ama puset de gerekli.İki ayri araba da almamak icin puset takilabilen baston araba almak istiyorum.İnternette benetonun bulabildim sadece ama yorum yok.Kullanan bilen fikir sahibi olan var midir ? (Chicconun ohlala bastonunu beğendim ama saniri puset takilmiyor)
Belmaaa Mmrv00 puset olana pek rastlamamıştım pusetli travel aldım bagaj sorunumuz yok diye iyi ki almışım puseti evde beşikten çok kullanıyoruz ondan sallayıp uyutuyoruz veya mutfağa yanımıza getiriyoruz ayrıca ev tipi anakucağı almaktan vazgeçtim sayesinde
Mziyaa Mmrv00 travel sistem istemiyorum demişsin ama ebebekten joie nin travel sistemlerine bakmanı öneririm. 3 yaşına kadar rahat kullanılabiliyor
Mojapesma Mmrv00 soo baby litewings baston travel sistem ben bundan kullanıyorum çok memnunum bi bakın isterseniz
Tomrisme Maclaren Atom Style Set kullanan var mı? Yorumlarınızı merak ediyorum bebek arabası olayı beynimi yaktı 🤦🏻♀️
Handelina06 Travel sistemler ağır ve çok yer kaplıyor. Bebek arabası Kraft cockpit aldım. Hafif katlamadı kolay valiz boyutunda. Puseti ayrıca aldım bebek arasına takılmasa da olur. Heryere arabayla gideceğiz zaten 6 ay sonra bebek arası kullanılabiliyor.
Emineerd Mmrv00 biz aldık canımm gayet hafif ve katlaması çok kolay tek kötü yanı çift yönlü olmaması 1000 tlye falan aldık galiba vallaha biz joie litetrax 4 almayı istedik ama 2000 liraydı
Pinkyminkie Ben joie litetrax 4 aldım henüz kullanmadım ama özellikleri beni tatmin edecek gibi gözüküyor
Gmzalp Pinkyminkie ben kullaniyorum cok guzel kullanisli asansorum buyuk olsaydi daha rahat olurdum asansore sigmiyor malesef ama kolay katlandigi icin zorlanmiyorum
Yildizzz Mmrv00 chicco liteway plus çok iyi bende travel almıştım oğlumda çok agır olduğu için satıp chicco liteway baston almıştım. Keşke baştan alsaydım demiştim. Pusetle işin bitince bastona devam ediyorsun en güzeli.
Mcz-01 Yildizzz bende bundan almak istiyorum ama daha gezmedim mağazaları.. siz ne zaman aldnz yenılerde mi aldnz
Zeynepekr Mmrv00 Bende çok araştırdım travel hiç düşünmedim hafif arabalara baktım hep. Mima zigi aldık henüz kullanmadım ama sürüşü çok rahat. Puset aparatıyla da puset takılabiliyor
Emineerd Mmrv00 evet gayet kullanışlı lur diye düşünüyorum pusetsiz kullanmaya biz nisan gibi ancak başlarız havalar ısınmış olacak baston tarzda arkası yatıyor zaten
Yumak Biz maclaren atom aldık, puset de takılabiliyor. Hafif diye onu tercih ettik, henüz kullanmadığımız için memnuniyet belirtemem. Ama onun yerine uppababy minu da tercih edilebilirmiş😊