hencacalik Canselugr ayyy o kaynanalar ne çok biliyor, sen sorma böyle şeyleri kimseye, kocana gel alalım de gidp alın,sanki onlar mı doğuracak, ayrıca zaman kolaylık, fırsatlar ve teknoloji zamanı, fi tarihinde kaldı onların hamilelikleri ve lohusalıkları
Merveee07 Canselugr Canselugr canım kesinlikle gerekli bence bazen sut hemen gelmiyor pompa ile uyarınca da damarlar hem hızlı açılıyor bazende bebeğin emme refleksi gelişmiş olmuyor memeyi kavrsyamiyor sagim yapıp doyurmak gerekiyor
Canselugr Merveee07 evet bende oule dusunuyorum hayırlısı olsun artık alırım kararsızlıkta zor hamılelıkte
Canselugr Canseleliz yok hıc gelmedi ınsallah dogumdan hemen sonra gelır ufak beyaz bıseyler cıkıyo ama hıc sut gelmedı
RabiaGlck Canselugr canım biberona gerek yok ilk gün sütün gelmezse ikinci günü gelir benim ikinci gebeliğim biberon verirsen sonradan memeni istemeyebilir kaşıkla ya da sırıngayla verirsin mama vermen gerekirse. Sağma makinası da bence gerek görürsen alırsın doğumdan hemen sonra gerekli değil bence
Canseleliz Canselugr benim ilk hamileliğimde sıkınca geliyordu sezeryandan çıktım kızımı hemen emzirdim geldi o yüzden sordum hamilelikte süt geliyorsa doğumdan çıkıncada hemen geliyo