gizemsahan0 M3l6k903192019 canm sanki her hafta zam geliyo bu hastanelere Allah yardımcımız olsun ben bu gidişte devlette doğum yapcam İskenderun devlet Hastanesi’nde doktorum orda çok iyi bi doktor
Fatmamuduk M3l6k903192019 Allah yardımcın olsun bende çok çektim doktorlardan o yüzden zor anlayabiliyorum seni 🤦🏼♀️
Fatmamuduk M3l6k903192019 Kafanın rahatlaması açısından bi başka doktor dene canım bi bak bakalım fark var mı Bana da ozan Turguta git dediler riskli gebelik uzmanı diye ama doktorumu da seviyorum arada kaldım valla
M3l6k903192019 Fatmamuduk o kadar gittim başkasına gidince tuhaf olurum diyr cekiniyorum da çok kararsızım
Fatmamuduk Kızlar bişey sorucam size ben ayın4′ünde muayene için 120tl yatırdım bugün ayın 6sında kan verdim ücret alınmadı perşembe günü yani 13ünde gel dedi tam 10gün oluyor benden ücret talep edilecek mi acaba 🙄
gizemsahan0 Canm benim gebeliğim de riskli miyom var bende bebekle birlikte miyomda büyüyor devlette Bülent Tarhan var çok bilgili ve çok özenli muayne yapio şiddetle tavsiye ederim