Ebrdef minikos ilk gebeliğimde perinatolog Ahmet Güle gitmiştim memnun kalmıştım, ikinci gebeliğimde çok fazla tavsiye aldığım için Ali Ekizden randevu aldım haftaya ona gidicem bakalım insallah memnun kalırım
Neslihankk minikos doc dr Ali ekiz Bakırköy ataköy towersda yeri ınstagramdan mesaj atın detayli bilgi veriyo çok çok çok seker mükkemel ilgili bi doktor 🙏
Byznro Bende pazartesi günü bezmialem hastahanesinde gireceğim Allah nasip ederse perinatolog doç. Dr muayeneyi yapıyor
Byznro Yenianneadayi2208 banu hanıma gideceğim ben benden daha önce ablam gitmişti çok memnun kaldı bir saate yakın muayene ediyormuş
insan_insan @Minikbalik Ebrdef teşekkür ederim cevaplarınız için çarşamba günleri medicalpark Gaziosmanpaşa ya geliyor bende ona giderim ozaman 🌺
sinber insan_insan medicalde 675 lira hemen karşısında gop Kadın sağlığı merkezinde 550 lira ücreti var ben yarın gidiyorum gop Kadın sağlığından aldım randevuyu kendi doktorum da medicalde aynı doktora sırf hastane fark ücreti ödemeyin derim
sinber minikos gop Kadın sağlığı merkezinde Ali ekize yarın randevum var 550 lira ücreti herkes memnun yaklaşık 1 saat kdr bakıyor giden arkadaşlarım memnun kaldılar doktorum da kendisini öneriyor ayrıca burda da çok kişiden duydum bakalım inşallah güzel geçer sorun çıkmaz
insan_insan sinber aaaaa oraya da geldiğini bilmiyordum Ali Ekiz’im 🙊 süpermiş ozaman 🌺 Teşekkür ederim 😊
Byznro MiracMira bende bezmialem duygu hanıma gideceğim pazartesi 400 tl ücreti benim araştırdığım en uygun fiyattı. Daha uygunları da muhakkak vardır ama perinatolog olması önemli detaylı ultrasonda