pelinsss Gns_seyda11 bende de var, 2 hafta geri. Alıştım artık her kontrolde aynı şeyi duymaya. Ben ve eşim uzunuz nasıl olur da kısa olur diye kendimi çok yedim ama artık saldım. Doğunca ne çıkacak bakalım.
Barkoddg pelinsss Canim ben dogurdum bugun. Sezaryen oldu zorunlu. Bebek cikana kadar korkuyla bekledim nasil acaba diye bi dogdu sapasaglam hamileligi kendime zehir ettigime yaniyorum su an.
pelinsss Barkoddg hayırlı olsun çok sevindim 🥰 gerilikten dolayı kaç cm doğdu acaba ? Benimkide kilo almıyor ve 2 haftalık gerilik devam ediyor. Bugün yarın alacak sanırım doktor
Barkoddg pelinsss iste inancim.da kalmadi her doktor ayni seyi soyledi ama problem olmadigini da soylediler sana da diyorlarsa inan sikma canini. Ben de senden hayirli haberler bekliyorum.
pelinsss Barkoddg kilo alımı durduğu için yarın sabah sezaryene giriyorum, yazıcam buraya korkudan çok merakım var nasım bişey çıkacak diye 37+3 de doğmuş olacak kısmetse
pelinsss Barkoddg doğurdum ben 🥰 mini minnacık bir tosbiğim oldu 😍 dışarda büyütcez artık, 47 cm 2,5 kilo doğdu 🥰
yba Bizimde çok değil ama 10 gün geriydi kısa bir şey bekliyordum (48 cm gibi) ama normal sınırlarda 51 cm doğdu bebeğim.
pelinsss Barkoddg valla çok şükür sağlıklı, hiç bir şeyi yok 🥰 biraz minnak o kadar 🥰 hamileliği 5. Aydan itibaren zehir ettiydim bende kendime
pelinsss Barkoddg Amin canım, hepimizinkini inşallah. Seninkide öyle analı babalı büyüsünler inşallah