Mimarhanim
✔️Canım ben 26 da 2+2 olmak üzere 4 tane celeston vuruldum normalde erken doğum riskim 20 de başladı 24 de risk arttı hastanede tedaviden sonra risk azalinca 26 yı bekleyelim dedi doktorum . Benim yan odamdaki 24 de doğurdu ikimizin de doktoru aynı kişiydi mesela ona 23 mü 24 mü neydi vurulduğunda onda da servikal yetmezlik vardı . Risk varken vurulması bebeğin avantajinadir her zaman. Birde stres yapma sakın canım , doktorun söylemedi mi stres rahim kaslarında gevseyip kasılmaya kasılma da rahim ağzını kisaltıp erken doğuma yol açıyor . WC harici kalkma, poponun ve ayaklarının altına yastık koyup ayaklarını havada olup yerçekimine karşı duracak şekilde harman gerekiyor ben kaç ay öyle yattım doktorum hastanede yatarken yatağın ayak kısmıni havaya kaldirtirdi. Evde de öyle önermişti . Üzüntü, stres , kabizlik, falan hep yasak. Üst düzey dikkat gerektiriyor. Aman diyeyim . Çok şükür 37 de doğurdum ben ama öldük öldük dirildik kızım doğana kadar . Düşük riski erken doğum riski hep vardı bizde