Onurmerve44 Kizlar adetten kac gun sonra yapmayim bide yapanlar varmi sonuc alanlar bilgi verirmisiniz ❤️
mlsmrtgl Onurmerve44 her gün aynı saatte yapmalısınız . Sn doğru saat öğlen 2 . Öğlen 12-4 ya da akşam 8-10 saatleri arasında yapabilirsiniz .
Minnak20 Onurmerve44 ovilasyon testi ile bende hamile kaldım testleri en doğru saat öğlen 2 akşam 8 ve en az 2 saat öncesi sıvı alımını kesmen lazım. Adet bitimi hemen başlarsan erken yumurtalama oluyor kaçırmamış olursun testleri hergün Aynı saatte yap birlikteliğin de hemen Olmasına gerek yok akşama kadar vaktin olur yumurtlama 24 saat sürüyor T çizgisi kopkoyu çıktığında yumurtlama olur T çizgisi koyuluğunu kaybetmeye başladığında çatlama olur yumurtlama ve ertesi 2 günü değerlendirirseniz şansınız artar🙏
giresun Onurmerve44 ben adetten hemen sonra basladim ayin ortasinda cift cizgi geldi 3. gun siliklesmeye basladi
giresun Onurmerve44 bu arada ben sivi alimini 1 saat once kestim yumurtlama gosterdigi gun dogruydu cunku ayni zamanla doktor kontorlundede o sekilde cikti ben aksam 8 de yapiyordum
Unlukacar Canım ben Egelim biter bitmez başladım iyi ki de başlamışım reglimle birlikte 8.günü yumurtlama gösterdi ben öğlen 12 de su alımını kesip 2 de test yapıyordum su 2 saat su içmemen lazım canım ben ovulasyon testi ile ilk denemede hamile kaldım
Unlukacar Onurmerve44 canım çift çizgiyi gördüğün zaman koyu 3 gün üst üste birlikte oluyorsun Google yaz ovulasyon testi video kızın birisi video yayınlamış ben ona göre uyguladım
Rmys01 Minnak20 canım t çizgisi 3 gün boyunca koyu oldu bugün silikleşmeye başladı çatlamış mı oldu yumurta ve ilişki olacak mı
Minnak20 Rmys01 canım o zaman bugün çatlama olmuş bugünü mutlaka değerlendirin yarında değerlendirin inşallah hayırlı haber alırsın🙏
Seymaaygzz Adett bittikten 5.gunu başla diyelim 2 gün köyü oldu 4 gün siliklesti çatlamış oluyor. 4 gün üst üste degerlendir. 15 17 gün sonrada test yaparsın canim
Rmys01 Seymaaygzz canım adetimin 12 13 14. Gün daha koyu oldu bugün 15. Gün yaptım t çizgisi silik çıktı o günler değerlendirdim ilişkiye devam ediliyormu onu anlamadım
Seymaaygzz Rmys01 Garanti olsun dersen değerlendir canm ben catladiktan sonra da 3 4 gün ilişkiye devam diye.biliyorum
Tkmkleyla Normalde adetin bittikten 3 gün veya 5 gun sonra başlayın diorlar düzenli olanlara ama ben garantiye aldım bittiği an başladım iyikide başlamışım