MiniKaya Tugba_58 bendede var canım göbek deliğimin altından başlıyor hormonel değişikliğe bağlı birşey
Esraugur2310 Tugba_58 oğlumda göbek deligimin hem alt hemde üst kisminda oluşmuştu çizgi simdi kizim olacak sadece alt kisminda oldu :)
ElifOncul Aslinda o cizgi hep varmis ama hamilelikle artan hormonlarla gorunur oluyormus. Bir yerde okuduguma gore bebek o cizgiyi icgudusel olarak takip ederek memeyi buluyormus. Tabi gunumuzde oyle birsey yok da:)
Hope8 Tugba_58 bende de var linea nigra deniliyo gebelikte hormonlardan kaynaklı pigment artışı oluyo o sebeple ortaya çıkıyo. Koltuk altı genital bölge kararmalarıda bu sebepten ☺️
Boraaa Hope8 ilk zamanlar göbek deliğinin üstünden başlıyorsa çizgi erkek altından başlıyorsa kız olarak duymuştum benim üstünden başladı erkek acaba gerçek mi diye sormak istemiştim tesadüfmüş 😀
Gamzesanlioglu Hope8 bende çizgi çıkarsa erkek oluyor diye duymuştum ama hep içimden kız hissediyorum bakalım ne olacak 😊 onla alakası yokmuş meğerse
BebekK Tugba_58 evett bende de var yanlış hatırlamıyorsam adı fundus çizgisi rahimin uzadığı yere kadar o kahverengi çizgi olurmuş göbeğe falan ordan bakıp anlıyorlar
Dilara9 9 aylik hamileyim bende öyle bisey cikmadi catlamada yok Insallah hamilelikten sonra catlamaz göbegim🤷🏻♀️